reklama
Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Oj znam to, moi potrafią powiedzieć, że mi dzieci wychowali. Tylko, że zawsze było :zostaw je idź tam zrób to, nie bierz na ręce itp. Syn miał 3 miesiące jak kończyłam studia, owszem zostawał z nimi na weekendy, a jak wracałam to od razu było: po co go biorę na ręce itp. Oj wiem jak to boli. Mój ojciec to nie potrafi godziny przeżyć bez krytykowania i wtrącania się. Szwagierka uciekła od nas z domu, ja też się wyprowadziłam i dopiero po 2 latach chyba trochę sobie przemyślał. Właśnie przyjechał do mnie i aż dziwne że jeszcze nie usłyszałam, że ziemniaki za mało solone.Oszaleje za chwile wpadam w takie nerwy ze nie moge. Nie wiem juz co mam robic. Moj syn ma 6 lat i jest nie dobry dostał klapsa ode mnie . moja matka broni go a on pyskuje ciągle podważa moje słowa do niego i mnie przy nim krytykuje. Wpadam w szal coraz częściej krzycze i rozwalam wszystko co na mojej drodze. Ona ma to w dupie wszystko ze jestem w ciazy i ze boli mnie to. Ostatnio mi pow ze olek jest jej a te dziecko moje. Nie jestem z Olka tata . mam nowego partnera. Pow mi ze idź jeszcze więcej bachow sobie zrob. Ja wpadlam w szal. Boje się o dziecko w tych nerwach. Nie umiem sie uspokoic leze. I placze
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
Najem okazjonalny polega na tym, że jako załączniki do umowy najmu najmujący przedstawia potwierdzone notarialnie dwa załączniki. Jeden to oświadczenie, że w razie problemów z płaceniem ma się gdzie wyprowadzić i podaje konkretny adres, a drugie to oświadczenie osoby posiadającej tytuł prawny do lokalu, że zgadza się taką osobę przyjąć do siebie w wypadku, gdyby nie płaciła za wynajmowany lokal. Najem okazjonalny chroni wynajmującego, nie najemcę. Jest to narzędzie, które ma być przeciwwagą dla Ustawy o ochronie praw lokatorów, która w wielu miejscach bardzo utrudnia życie właścicielom lokali.O! Mąż mi właśnie przypomniał, że właściciele się zabezpieczali poprzez tzw. najem okazjonalny. Poczytaj może na czy to dokładnie polega, bo moja pamięć ciążowa już nie ta
Sancia czyli jak rozumiem Wy na razie daliście tylko do ręki kasę będącą kaucją? I w związku z tym nie przedłużeniem umowy o pracę chcecie zrezygnować z tego mieszkania? Jeśli nie było żadnej umowy na piśmie, to można tylko liczyć na uczciwość.
Jadwiga orłowska
Może nic nie mów o sytuacji z mężem i poprostu spiszcie umowę jak by nic nie było.
Jaka ładna dziewczynka. Fiołkowe ma te oczy faaajna!Chora sie urodzila z innego powodu, ma torbiele i kamienie w nerkach i urodzila sie z silna infekcja w drogach moczowych, miala az dwa rodzaje bakterii, w tym bardzo grozna kliebsiella pneumoniae.
O torbielce w glowce i wodniakach dowiedzialam sie po porodzie, wczesniej bylo ok, tylko byly tobiele w nerce.
Olusia jest kochanym dzieckiem, nie wyobrazam sobie zycia bez niej.
Ja jeszcze mialam toxo w ciazy, i na amnio sie nie zgodziłam, bo powiedziałam ze to moje dziecko i i tak bede je kochala chocby nie wiem co, ani sekundy sie nie zastanawialam. Naprawde Olusia jest zdrowa teraz, mimo wszystkich atrakcji na poczatku. Z wielu rzeczy wyrosla, np nie ma tej torbieli w glowce. Nozki, raczki, wszystko ma sprawne. Mowi, slyszy, widzi, a to najwazniejsze.
Teraz maluch tez ma cos z nerka, i jedyne czego ja chce, procz tego zeby to zaniknelo, to byc pod opieka dobrych lekarzy..
Wszystko bedzie dobrze [emoji6] tylko trzeba w to uwierzyc a nie wmawiac sobie najgorsze.
Tu zdj mojej Olusi [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Na komary podobno działa witamina B, tylko trzeba brać przynajmiej miesiąc przed sezonem. Nie wiem na ile to działa, może warto zapytać lekarza czy dziecko może zażywać. Krew po wit. robi się gorzka, a tego komary nie lubią. Takie rady z mazurBylam z nia u lekarza wczoraj, dostala leki i troche jej pomogly juz, bo moze ociupinke otworzyc oczko. No tak ma bidulka, co roku jest to samo.. uczulona jest na komary, ale nic sie nie da zrobic, alergolog mowi ze jedynie chronic przed ugryzieniami, no ale tez nie zawsze sie da [emoji20]
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Moze tak byc,bo nie masz "papierka" [emoji20]Tak z innej beczki. Kochane w czwartek Zaplacilam za mieszkanie ok 2100 kaucja i miesiąc mieszkania. Dzis okazalo sie ze moj stracił prace... Mialam umowe ustną boję się ze nie odZyskam pieniedzy a nawet się. Nie wprowadziłam
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
A to ciekawostka [emoji6] ale jest w syropie ? Ona mi tabletki nie zje, musialabym rozgnieść i kombinowac, a i tak by mi tego pozniej nie chciala jesc. Uparciuch [emoji4]Na komary podobno działa witamina B, tylko trzeba brać przynajmiej miesiąc przed sezonem. Nie wiem na ile to działa, może warto zapytać lekarza czy dziecko może zażywać. Krew po wit. robi się gorzka, a tego komary nie lubią. Takie rady z mazur
Antiope
Bazyli się przeziębił. Po południu miał lekki katarek i myślałam, że to tylko alergia, a teraz już cały nosek zapchany i pokaszluje. Czeka mnie pewnie nieprzespana noc, bo przez ten nosek ciągle się bidula budzi, bo oddychać nie może
Kurcze jakim cudem przeziębił się w taką pogodę, to nie mam pojęcia.
Kurcze jakim cudem przeziębił się w taką pogodę, to nie mam pojęcia.
reklama
Nie mam pojęcia czy jest w syropie szkoda malutkiej, że tak cierpi przez te paskudy.A to ciekawostka [emoji6] ale jest w syropie ? Ona mi tabletki nie zje, musialabym rozgnieść i kombinowac, a i tak by mi tego pozniej nie chciala jesc. Uparciuch [emoji4]