Lola Lolitta
Fanka BB :)
Dwa dni mnie nie było i 10 stron do nadrobienia.
Wczoraj pojechaliśmy nad morze, lał deszcz,ale spacerek po plaży i wdychanie jodu było. Teraz świeci słońce, chłopaki jeszcze śpią, Idę wezmę szybki prysznic.
Moi rodzice mają pokój w budynku obok. Pójdziemy na śniadanie i na plażę. Oby pogoda była super.
Coś tam wyczytalam o chorobach waszych dzieciaczkow.
Mój syn chorował cały czas aż w końcu lekarz przepisał nam entitis baby.
To taki proszek ze szczepu bakterii pobranych od dziecka, które nie chorowało 6 lat. Te bakterie osiadają na gardle i namnazaja się.
Odpukac mały nie choruje od września.
Ten proszek nakłada się na smoczek, nie dodaje się wody.
Ja polecam. Już po 2 tyg widać różnicę.
Ale drogi jest, miesięczna kuracja 70 zł.
I mam problem bo młody nie ssie już smoczka od 2 miesięcy i nie mam pojęcia jak w sezonie jesiennym mu to podawać.
Chyba tylko suchy proszek na łyżeczkę.
Buziaki, trzymajcie się, jak będę miała dluzsza chwilę nadrobienia was wieczorem :*
Wczoraj pojechaliśmy nad morze, lał deszcz,ale spacerek po plaży i wdychanie jodu było. Teraz świeci słońce, chłopaki jeszcze śpią, Idę wezmę szybki prysznic.
Moi rodzice mają pokój w budynku obok. Pójdziemy na śniadanie i na plażę. Oby pogoda była super.
Coś tam wyczytalam o chorobach waszych dzieciaczkow.
Mój syn chorował cały czas aż w końcu lekarz przepisał nam entitis baby.
To taki proszek ze szczepu bakterii pobranych od dziecka, które nie chorowało 6 lat. Te bakterie osiadają na gardle i namnazaja się.
Odpukac mały nie choruje od września.
Ten proszek nakłada się na smoczek, nie dodaje się wody.
Ja polecam. Już po 2 tyg widać różnicę.
Ale drogi jest, miesięczna kuracja 70 zł.
I mam problem bo młody nie ssie już smoczka od 2 miesięcy i nie mam pojęcia jak w sezonie jesiennym mu to podawać.
Chyba tylko suchy proszek na łyżeczkę.
Buziaki, trzymajcie się, jak będę miała dluzsza chwilę nadrobienia was wieczorem :*