tak tak zawsze to jakies wytlumaczenie
reklama
sancia880
Fanka BB :)
Moj brzuch rośnie z dnia na dzien a co dobre waze 3kg mniej niz przed ciaza. Robi mi sie pilka.Fajnie, że taki pozytywny odzew. Ja ani w tej ciąży ani w Bazylkowej (ani tym bardziej w straconej) nie ogłaszałam wiadomości publicznie na FB, jakoś nie odczuwałam takiej potrzeby. Ale jak dodałam Bazylka w rubryce "rodzina" to się gratulacje posypały. Wszyscy wiedzieli jak bardzo chciałam mieć maluszka. A wcześniej, to zanim zaszłam w ciążę na każde święta, urodziny itp. dostawałam masę życzeń, żebym się wreszcie doczekała dziecka.
Ale przestronna hawiera dla maluszka. Wygodnie mu tam
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
koralinakato
mamuski to normlane ze ja mam w 17tc takie brzuchooooo? [emoji23][emoji23][emoji23]
też taki mam
Śliczny brzuszek! Dodaj fotkę w poście z galeria naszych brzuszków, co by tutaj nie zaginął w gąszczu postów!
Kiedyś będziemy wspominać jak wygladalysmy [emoji6][emoji6][emoji6]
Link do: Nasze ciążowe brzuszki :) ❤
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś będziemy wspominać jak wygladalysmy [emoji6][emoji6][emoji6]
Link do: Nasze ciążowe brzuszki :) ❤
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
sancia880
Leże i tak sobie myślę ... Pamiętam jak niedawno plakalam w poduche bo nie moglam zajść w ciążę. .. A lekarz tez mnie nie pocieszal pow ze to cud że mam juz jedno dziecko. Szlam do domu i wylam. Ludzie patrzyli na mnie jak na chorą. Chciałam juz nawet zostawić swojego faceta bo po co mu ktos taki. Tak wlasnie myślałam jeszcze w marcu. A tu bum! Leże w lozku i czuje w sobie życie. Z dnia na dzien wyrazniej. Dziękuję Bogu za to , że moge znow tego doświadczyć mimo tego ze mam wszystkie mozliwe objawy ciąży i. Chodz mam 17 tydz nadal wymiotuje i mam mdłości. I pewnie zanim się obejrze dzidzia bd taka duza jak starszy brat .
sancia880
Kazdy domek jest piękny <3 i naszym pociechom tam najlepieb
Lola Lolitta
Lał no rzeczywiście duży, ale nie masz co się przejmować bo to czysta ciąża, bez tłuszczu
Ja nie wstawie, dopiero co spaghetti zjadłam i mam ogromny haha
Ja nie wstawie, dopiero co spaghetti zjadłam i mam ogromny haha
mamuski to normlane ze ja mam w 17tc takie brzuchooooo? [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
koralinakato
Miesięc V.
wow! tak wyglądać w ciąży to błogosławieństwo