reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
1467382899-1d1mld.jpeg
mamuski to normlane ze ja mam w 17tc takie brzuchooooo? [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Joshi ja jak ostatnio plamiłam to spanikowałam. Jak poszłam siku to cały papier na ręce był czerwony. Taki jak w połowie okresu. bałam się patrzeć na USG. Ten przyrząd ginekologiczny był cały umazany, aż pani doktor się zdziwiła. Wróciłam do domu i przeszło. Trzecią ciążę leżę, myślałam, że to koniec, ale dzidzia fika koziołki.
Super ze wszystko jest dobrze. Doskonale cie rozumiem co czułas przy plamieniach. Moje dwie wcześniejsze ciążę były z komplikacjami ale na późniejszych etapach, na początku ciazy czułam się jak młody Bóg! Żadnych plamien nigdy nie miałam, dlatego w tej ciąży męczy mnie to tak okropnie.

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
oglosilam na fejsie, ze bede mama, nie spodziewalam sie tylu komentarzy, tylu polubien w tak krotkim czasie a komentarz kuzynki, ze tak bardzo czekalam na bobasa i super, ze sie doczekalam doprowadzil mnie do placzu, nie myslalam, ze tyle zyczliwosci mnie spotka ♥
Fajnie, że taki pozytywny odzew. Ja ani w tej ciąży ani w Bazylkowej (ani tym bardziej w straconej) nie ogłaszałam wiadomości publicznie na FB, jakoś nie odczuwałam takiej potrzeby. Ale jak dodałam Bazylka w rubryce "rodzina" to się gratulacje posypały. Wszyscy wiedzieli jak bardzo chciałam mieć maluszka. A wcześniej, to zanim zaszłam w ciążę na każde święta, urodziny itp. dostawałam masę życzeń, żebym się wreszcie doczekała dziecka.

1467382899-1d1mld.jpeg
mamuski to normlane ze ja mam w 17tc takie brzuchooooo? [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale przestronna hawiera dla maluszka. Wygodnie mu tam :happy:

Do góry