reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
@Juliaaawe a jak sprawa wygląda u ciebie ? ☺️
Niestety beta wyszła 2,3 więc ciąży nie ma, zrobiłam jeszcze dwa testy dziś i na każdym biało więc nie fajny psikus pink mi zrobił 🙄 miesiączkę powinnam dostać w sobotę więc teoretycznie „mam czas” ale praktycznie wiem że ten cykl jest już stracony, następna owulacja prawdopodobnie w Sylwestra więc liczę na noworoczny cud 😏 Ale mega gratuluję każdej z piękna Kreseczka i beta, mam nadzieję że z jak najmniejszą grupą stąd spotkam się na styczniowych kreskach ❤️

Aha, właśnie zobaczyłam plamki krwi na papierze więc świetnie, jeszcze miesiączka przyszła sobie 4 dni wcześniej gdzie zawsze mam jak w zegarku co 28 dni, nawet po ciąży od razu miałam regularne miesiaczki, to miał być magiczny miesiąc ale nie w tym kierunku 💔😂

reklama
Do góry