klaudia16
Fanka BB :)
przyszła wcześniej ?@klaudia16 mi można wpisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przyszła wcześniej ?@klaudia16 mi można wpisać
to czekam na wynikDzięki dziewczyny, sikne jutro na patyk. Dla spokojnego ducha.
Niestety beta wyszła 2,3 więc ciąży nie ma, zrobiłam jeszcze dwa testy dziś i na każdym biało więc nie fajny psikus pink mi zrobił miesiączkę powinnam dostać w sobotę więc teoretycznie „mam czas” ale praktycznie wiem że ten cykl jest już stracony, następna owulacja prawdopodobnie w Sylwestra więc liczę na noworoczny cud Ale mega gratuluję każdej z piękna Kreseczka i beta, mam nadzieję że z jak najmniejszą grupą stąd spotkam się na styczniowych kreskach@Juliaaawe a jak sprawa wygląda u ciebie ?
Jak miło, że się przyjął ale zdrożał w diagnostyce i jutro tylko betkę zbadam by potwierdzić że już ujemnaProżek to twór @Klemensa i bardzo mi się spodobał
W alabie ciągle przychodzą kody na -25% i wychodzi taniej niż w diagnostyce teraz jest BADAMSIE25Jak miło, że się przyjął ale zdrożał w diagnostyce i jutro tylko betkę zbadam by potwierdzić że już ujemna
na watku o IVF już też prożek hulaJak miło, że się przyjął ale zdrożał w diagnostyce i jutro tylko betkę zbadam by potwierdzić że już ujemna
Ale na wszystko czy tak jak w diagnotyce tylko na wybrane pakiety?W alabie ciągle przychodzą kody na -25% i wychodzi taniej niż w diagnostyce teraz jest BADAMSIE25
WszystkieAle na wszystko czy tak jak w diagnotyce tylko na wybrane pakiety?