LadyCaro
Fanka BB :)
ale piegori to do ziemniaków jemno chyba nie, pierogi rządzą nie po to lepiłam prawie 250 pierogów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale piegori to do ziemniaków jemno chyba nie, pierogi rządzą nie po to lepiłam prawie 250 pierogów
U nas nie ma chleba, zawsze są ziemniaczki. Chyba u teściowej nie było ziemniaczków tylko chleb, tam był barszcz z grzybów, pierogi i śledzie.wydaje mi się, ze jednak ludzie chleb wybierają...
jaaaak to?! takiego połączenia jeszcze nie spotkałam. Żal by mi było brzuszka ziemniakami zapychać dla cudu jakim są pierogiale piegori to do ziemniaków jem
Ale ale ale .. co? Chleb?! Nigdy w życiu nie widziałam chleba na stole wigilijnymwydaje mi się, ze jednak ludzie chleb wybierają...
Do ryby to tylko ziemniaczki, nie wyobrażam sobie jeść z chlebemwydaje mi się, ze jednak ludzie chleb wybierają...
U nas chałka. Ale to bardziej na drugi dzień do ryby po grecku, śledzi czy sałatkiAle ale ale .. co? Chleb?! Nigdy w życiu nie widziałam chleba na stole wigilijnym
Ale ale ale .. co? Chleb?! Nigdy w życiu nie widziałam chleba na stole wigilijnym
Mojemu tacie kupiliśmy stację pogodową bo stara ma małe cyferki i chciał taka z większymiJa się od wczoraj kiepsko czuję - mamy za sobą ciężki weekend, bo trochę tematów rodzinnych nam się pokomplikowało i przed nami dość trudne święta. Wczoraj wieczorem czułam się jak dzieciak, który rośnie, bo tak strasznie obie nogi mnie bolały A dzisiaj „odzywa się” gardło
Ze świątecznych przygotowań mamy ubraną choinkę, a wczoraj upiekłam pierniki. Miałam też zrobić orzechowe ciasteczka, ale zapomniałam powiedzieć mężowy, żeby kupił orzechy Dzisiaj/jutro planuję ogarnąć pozostałe prezenty. Największy problem, jak co roku, mam z teściem. Jakieś pomysły?