reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Jeszcze apropo jarzynowej, o której była taka dyskusja. Nie robimy jej na święta 😅 bardziej gyros na 2 dzień.
Ale jak już robimy jarzynową to; żadnej cebuli, ziemniaków, jabłka czy kukurydzy.
Klasyk; marchew, pietruszka, seler, jajka, ogórek kiszony, groszek konserwowy, majonez, pieprzu, soli, wymieszać i do buzi :D

A ja uwielbiam krokiety! Ten naleśnik z kapustą i grzybami potrafi zastąpić mi pierogi, ziemniaki, a nawet rybę 😂

reklama
Ja się od wczoraj kiepsko czuję - mamy za sobą ciężki weekend, bo trochę tematów rodzinnych nam się pokomplikowało i przed nami dość trudne święta. Wczoraj wieczorem czułam się jak dzieciak, który rośnie, bo tak strasznie obie nogi mnie bolały 🤦‍♀️ A dzisiaj „odzywa się” gardło 🤷‍♀️

Ze świątecznych przygotowań mamy ubraną choinkę, a wczoraj upiekłam pierniki. Miałam też zrobić orzechowe ciasteczka, ale zapomniałam powiedzieć mężowy, żeby kupił orzechy 😅 Dzisiaj/jutro planuję ogarnąć pozostałe prezenty. Największy problem, jak co roku, mam z teściem. Jakieś pomysły?
Mojemu tacie kupiliśmy stację pogodową bo stara ma małe cyferki i chciał taka z większymi
Screenshot_20231218_101627_Amazon Shopping.jpg

Do góry