reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Z tym chlebem to my po któryś świętach stwierdziliśmy, że jest za dużo jedzenia świątecznego i tym chlebem się człowiek zapycha, chleb zostaje, jedzenie zostaje i od tego czasu nie kupujemy :)
Ale prawda taka, że u nas naprawdę nic się nie marnuje, bo robimy na tyle żeby udało się zjeść przez trzy dni świąt + 1 poświąteczny 😅

reklama
Nawet myślałam ostatnio nad tymi długościami cyklu u mnie, ale żeby było to w miarę miarodajne to powinnam mieć dane z przynajmniej 6 miesięcy. A u mnie w tym roku tak; styczeń - 32 dni (pierwszy okres bez antykoncepcji), luty 30 dni, marzec ciąża, kwiecień - poronienie, maj - ciąża, czerwiec - ciąża, lipiec łyżeczkowanie, sierpień - pierwszy okres po łyżeczkowaniu, wrzesień - 15 dni (zawirowanie po łyżeczkowaniu), październik - 33 dni (do tego podróż), listopad - 26 dni, grudzień 31 (jak do tej pory).
No i bądź mądry i pisz wiersze :D

reklama
Do góry