reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

doskonale wiem o czym mówisz, docenianie siebie i skupienie się na sobie bardziej. Bo w tych staraniach i po stracie "JA" jest raczej przykryte pod kołderką o nazwie "starania". I łatwo zapomnieć i się w tej kołderce zakopać :)
Ja też mega nakręciłam się na pierwszy cykl starań. Miało pyknąć od razu i to bez robienia owulaków, bo żeby się nie stresować. Okazało się, że mój mąż woli wiedzieć kiedy działać :) a finał jest taki, że za szybko zrobiłam test, była fałszywka a okresu dalej nie mam, 31 DC dzisiaj :D
Robiłaś dzisiaj test ? Bo brak okresu i fałszywka 🤔

reklama
a ja właśnie bym chciała do świąt pozamykać możliwie wszystko co się da, zeby mieć spokojny urlop i nie myśleć, jakie góvvno czeka mnie po powrocie :D

Ja też lubię mieć porządek, szczególnie jak wchodzę w nowy tydzień :D więc też wczoraj ogarnęłam.

Święta spędzamy tylko w domu. Na szczęście.
Z jedzenia to chyba klasycznie: pierogi, kapusta, barszcz, ryba po grecku. A! powiedzcie, czy jestem jedyną osobą, która na wigilie je ziemniaki? :D
U nas też są ziemniaki. I ja nie wiem jak to jest ze one smakują inaczej niż przez cały rok

u mnie od zawsze jest chleb 🙈
Do sałatek, śledzi czy ryb żeby sobie przegryźć.
A tak głównie do ryb to jest salatka : mix sałat, gotowane ziemniaki w kostkę, pomidorki itp.
Ja rok temu u teściów widziałam najdziwniejszą sałatkę na wigilijnym stole 😄 a mianowicie pomidor, cebula, ogórek kiszony, jajko i śledź w śmietanie 🙈 miałam wrażenie, że komuś coś się pomyliło i miały z tego być 2 potrawy 😂

reklama
Do góry