reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Co do dziwnych rzeczy to ja mam taką chorobę, która się nazywa mizofonia. A dokładnie nie cierpię jak ktoś głośno je. Choć niektórzy tego nie słyszą mnie szlag trafia. Mój mąż wie, że trzeba czasami włączyć muzykę czy telewizor bo mam ochotę mu przywalić 🤣
Kiedyś nawet szef jadł przy mnie i tak mnie to wkurwialo, że mu powiedziałam, że muszę wyjść z biura bo mnie wkurwia odgłos jego przeżuwania i żeby nie brał tego do siebie bo to moja choroba psychiczna 🤫
Też nienawidzę wszelkich odgłosów jedzenia.
A mojego szefa też słychać z pokoju obok. Najgorzej jak je jabłko albo orzechy.

No dobra siknęłam i oczywiście, że biało, ale nic mi tam przynajmniej już w głowie nie siedzi ;)

Może niech ktoś się poświęci i rozpisze na każdy dzień cyklu kalendarz, co robić i brać😂 I dam sobie rękę uciąć, ze któraś z Was jak to przeczytała, to uznała za świetny pomysł :D
Od jutra biorę się za tworzenie grafiki 😅
Jeszcze olej z wiesiołka na śluz

Przykro mi i przytulam z powodu testu 🥺

Dziewczyny dostałam antybiotyk a na dniach mam mieć owulke (O ile bedzie). Czy przy antybiotyku nie są wskazane starania? Czy nie ma związku? Czytam w Googlach i niby powinno się poczekać do wydalenia antybiotyku z organizmu ale nie wiem czy to prawda a wy tu dużo mądrzejsze 😪
Szczerze ? Zawsze znajdzie się coś 🤷🏻‍♀️ Antybiotyk jeszcze przed owulacją moim zdaniem nie zaszkodzi 🙂 być może wpłynie jakoś na jakość komórki ale w takiej sytuacji najwyżej nie wyjdzie 🤷 cała patologia tego świata zaciąża pod wpływem alkoholu, narkotyków i innych atrakcji...a my mamy się martwić antybiotykiem 😔

Od jutra biorę się za tworzenie grafiki 😅
Jeszcze olej z wiesiołka na śluz

Przykro mi i przytulam z powodu testu 🥺

Taka grafika to byłoby coś! Z moją pamięcią złotej rybki wydrukowalabym i powiesiła na lodówce 😁

A mnie coś jajniki bolą, chociaż owulacja ma być niby w przyszłym tygodniu, rano owulak na poziomie 0.71 i kminie czy jednak nie będzie szybciej 🙈 Zaraz pójdę sikać na drugiego.
Mnie choroba tak zmogla, że poszłam spać o 20 i dopiero wstałam także ciekawa noc znów będzie 🙄

Szczerze ? Zawsze znajdzie się coś 🤷🏻‍♀️ Antybiotyk jeszcze przed owulacją moim zdaniem nie zaszkodzi 🙂 być może wpłynie jakoś na jakość komórki ale w takiej sytuacji najwyżej nie wyjdzie 🤷 cała patologia tego świata zaciąża pod wpływem alkoholu, narkotyków i innych atrakcji...a my mamy się martwić antybiotykiem 😔

No właśnie jak bardzo nam zależy by wszystko było ok i by dziecko było zdrowe i nic nie zaszkodziło, że aż na takie sprawy patrzymy :( No nic może maseczkę na ryj nałożę i będzie trzonowanko 😂 Z niemezem się w przebieranki pobawię 🤣

Laseczki co to trików wzmacniających zachodzenie w ciążę... Moja fizjo kazała mi pić przez słomkę jak najwięcej. Ponoć pobudza to przysadkę mózgową, która w dużej części odpowiada za płodność. Także....

Casey Wilson Drinking GIF by HULU
Znaczy się ssanie ? 😂 Teraz szukam logicznego wytłumaczenia 🤔

reklama
obawiam, się, że to już jest mizofonia :oo2:

aurii_orelii mam niestety to samo, ostatnio wyszłam z tramwaju - bo jakaś laska gadała z kims przez telefon, mając przy tym tak irytujący wg mnie głos, no nie mogłam.
Najgorzej, bo potem tramwaje sie zepsuły i na kolejny długo czekałam, az w koncu poszłam pieszo.
W biurze odrazu słuchawki jak tylko widze, że ktoś wyciąga kanapkę, marchewki czy cokolwiek do paszczy.
Matko toć to mój Stary 😱 oj nienawidzi jak ktoś je koło niego, od razu szału dostaje 🙈

Do góry