Magda_13
Fanka BB :)
Dziewczęta, a ten progesteron to chyba w normie jak na druga fazę-
co?Zobacz załącznik 1594663
To jest bardzo ładny progesteron na drugą fazę cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczęta, a ten progesteron to chyba w normie jak na druga fazę-
co?Zobacz załącznik 1594663
podrzuciłabys nazwę? Czy to może lactuloza ?Ja piję ma czczo i problemu zaparć znika.
To było odnośnie zakwasu z burakapodrzuciłabys nazwę? Czy to może lactuloza ?
Ja spałam dziś w skarpetach budziłam się aż 3 razy bo tak ciepło było mi w stopy, a wybrałam najcieńsze jakie mamTak jeszcze w temacie zimnych stóp. Opowiadam dzisiaj mężowi o rozmowach na forum i że od dzisiaj mam logiczne wytłumaczenie dlaczego będę spała w skarpetkach. Wiecie co powiedział?
„W sumie te stopy do powinnaś mi na jajach trzymać - tam najcieplej. A te lody(przyp. Redakcji: Twoje zimne jak lód nogi) to w ramach zimnych okładów na kroczę będą”.
GENIALNA ROZKMINA Przyjemne z pożytecznym - mnie ciepło w stopy a z pożytkiem na nasienie.
współczuję i łączę się w bólu mąż na szczęście je odpowiednio ale niestety nie może rzuć gumy w moim towarzystwie bo **** mnie strzela jeden kumpel z roboty w zasadzie przyczynił się do rozwinięcia mojej miłości do audiobooków - to akurat kawał chłopa, 140kg żywej wagi i dużo żre więc żeby nie zwariować i nie zabić wszystkich wokół, zaczęłam zatykać uszy i słuchać audiobooków a teraz to pokochałam. Jeszcze teściowie mi zafundowali traumatyczny weekend. Ja wiem, że wszyscy będziemy starzy i być może będziemy mieć kiedyś sztuczną szczękę. Ale odgłos obijania się pierniczków o plastikowe podniebienie powodował, ze miałam ochotę wyskoczyć przez okno. Aż mnie bolało całe ciało nawet w drugim pokoju to słyszałamCo do dziwnych rzeczy to ja mam taką chorobę, która się nazywa mizofonia. A dokładnie nie cierpię jak ktoś głośno je. Choć niektórzy tego nie słyszą mnie szlag trafia. Mój mąż wie, że trzeba czasami włączyć muzykę czy telewizor bo mam ochotę mu przywalić
Kiedyś nawet szef jadł przy mnie i tak mnie to wkurwialo, że mu powiedziałam, że muszę wyjść z biura bo mnie wkurwia odgłos jego przeżuwania i żeby nie brał tego do siebie bo to moja choroba psychiczna