Leanne
Fanka BB :)
ja tam lubie miec sraczkę, wtedy czuje się prawdziwie oczyszczonaBiegunka widzisz mnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tam lubie miec sraczkę, wtedy czuje się prawdziwie oczyszczonaBiegunka widzisz mnie?
po 40 bedzie tylko gorzejTym razem wjechał już polecany syrop od królowej kupy @Brownie1992. Co to była za ulga.
ale chyba muszę zacząć więcej się ruszać, bo moja przemiana materii dopatrzyła się wieku i nie jest już tak dobrze jak było.
Ja tak czasem mam, że mam ochotę zamordować jak ktoś je głośno, np coś chrupiącego. Jak ktoś mlaska to mi zaczyna ciśnieniowy rosnąć... Czy to początki choroby?Co do dziwnych rzeczy to ja mam taką chorobę, która się nazywa mizofonia. A dokładnie nie cierpię jak ktoś głośno je. Choć niektórzy tego nie słyszą mnie szlag trafia. Mój mąż wie, że trzeba czasami włączyć muzykę czy telewizor bo mam ochotę mu przywalić
Kiedyś nawet szef jadł przy mnie i tak mnie to wkurwialo, że mu powiedziałam, że muszę wyjść z biura bo mnie wkurwia odgłos jego przeżuwania i żeby nie brał tego do siebie bo to moja choroba psychiczna
Kurczę, jedyna rzecz którą pije przez słomkę to szejki z makusia lub kejefsiaczka. A to zdarza rzadkoLaseczki co to trików wzmacniających zachodzenie w ciążę... Moja fizjo kazała mi pić przez słomkę jak najwięcej. Ponoć pobudza to przysadkę mózgową, która w dużej części odpowiada za płodność. Także....
obawiam, się, że to już jest mizofoniaJa tak czasem mam, że mam ochotę zamordować jak ktoś je głośno, np coś chrupiącego. Jak ktoś mlaska to mi zaczyna ciśnieniowy rosnąć... Czy to początki choroby?
Podobno przez słomkę łatwiej się upić. Nie wiem, bo mi tak nie wchodzi.lAle piwko przez słomkę chyba też się liczy? Jeśli tak to namówiłyście
Przecież to kreska, dwie kreskiWczoraj biało, a teraz taki kwiatek wyszedł. sama nie wiem czy to różowe czy jakie, bo jest takie blade
Może niech ktoś się poświęci i rozpisze na każdy dzień cyklu kalendarz, co robić i brać I dam sobie rękę uciąć, ze któraś z Was jak to przeczytała, to uznała za świetny pomysłWidzę! Widzę! Trzymam kciuki za poranny!
Woda przez słomkę, skarpety i marchewka po owulacji, ananas na zagnieżdżenie. Żeby mi się tylko nie popierdoliło to wszystko.