reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Co do dziwnych rzeczy to ja mam taką chorobę, która się nazywa mizofonia. A dokładnie nie cierpię jak ktoś głośno je. Choć niektórzy tego nie słyszą mnie szlag trafia. Mój mąż wie, że trzeba czasami włączyć muzykę czy telewizor bo mam ochotę mu przywalić 🤣
Kiedyś nawet szef jadł przy mnie i tak mnie to wkurwialo, że mu powiedziałam, że muszę wyjść z biura bo mnie wkurwia odgłos jego przeżuwania i żeby nie brał tego do siebie bo to moja choroba psychiczna 🤫
Też nienawidzę wszelkich odgłosów jedzenia.
A mojego szefa też słychać z pokoju obok. Najgorzej jak je jabłko albo orzechy.

No dobra siknęłam i oczywiście, że biało, ale nic mi tam przynajmniej już w głowie nie siedzi ;)

Może niech ktoś się poświęci i rozpisze na każdy dzień cyklu kalendarz, co robić i brać😂 I dam sobie rękę uciąć, ze któraś z Was jak to przeczytała, to uznała za świetny pomysł :D
Od jutra biorę się za tworzenie grafiki 😅
Jeszcze olej z wiesiołka na śluz

Przykro mi i przytulam z powodu testu 🥺

Dziewczyny dostałam antybiotyk a na dniach mam mieć owulke (O ile bedzie). Czy przy antybiotyku nie są wskazane starania? Czy nie ma związku? Czytam w Googlach i niby powinno się poczekać do wydalenia antybiotyku z organizmu ale nie wiem czy to prawda a wy tu dużo mądrzejsze 😪
Szczerze ? Zawsze znajdzie się coś 🤷🏻‍♀️ Antybiotyk jeszcze przed owulacją moim zdaniem nie zaszkodzi 🙂 być może wpłynie jakoś na jakość komórki ale w takiej sytuacji najwyżej nie wyjdzie 🤷 cała patologia tego świata zaciąża pod wpływem alkoholu, narkotyków i innych atrakcji...a my mamy się martwić antybiotykiem 😔

Od jutra biorę się za tworzenie grafiki 😅
Jeszcze olej z wiesiołka na śluz

Przykro mi i przytulam z powodu testu 🥺

Taka grafika to byłoby coś! Z moją pamięcią złotej rybki wydrukowalabym i powiesiła na lodówce 😁

A mnie coś jajniki bolą, chociaż owulacja ma być niby w przyszłym tygodniu, rano owulak na poziomie 0.71 i kminie czy jednak nie będzie szybciej 🙈 Zaraz pójdę sikać na drugiego.
Mnie choroba tak zmogla, że poszłam spać o 20 i dopiero wstałam także ciekawa noc znów będzie 🙄

Szczerze ? Zawsze znajdzie się coś 🤷🏻‍♀️ Antybiotyk jeszcze przed owulacją moim zdaniem nie zaszkodzi 🙂 być może wpłynie jakoś na jakość komórki ale w takiej sytuacji najwyżej nie wyjdzie 🤷 cała patologia tego świata zaciąża pod wpływem alkoholu, narkotyków i innych atrakcji...a my mamy się martwić antybiotykiem 😔

No właśnie jak bardzo nam zależy by wszystko było ok i by dziecko było zdrowe i nic nie zaszkodziło, że aż na takie sprawy patrzymy :( No nic może maseczkę na ryj nałożę i będzie trzonowanko 😂 Z niemezem się w przebieranki pobawię 🤣

Laseczki co to trików wzmacniających zachodzenie w ciążę... Moja fizjo kazała mi pić przez słomkę jak najwięcej. Ponoć pobudza to przysadkę mózgową, która w dużej części odpowiada za płodność. Także....

Casey Wilson Drinking GIF by HULU
Znaczy się ssanie ? 😂 Teraz szukam logicznego wytłumaczenia 🤔

reklama
obawiam, się, że to już jest mizofonia :oo2:

aurii_orelii mam niestety to samo, ostatnio wyszłam z tramwaju - bo jakaś laska gadała z kims przez telefon, mając przy tym tak irytujący wg mnie głos, no nie mogłam.
Najgorzej, bo potem tramwaje sie zepsuły i na kolejny długo czekałam, az w koncu poszłam pieszo.
W biurze odrazu słuchawki jak tylko widze, że ktoś wyciąga kanapkę, marchewki czy cokolwiek do paszczy.
Matko toć to mój Stary 😱 oj nienawidzi jak ktoś je koło niego, od razu szału dostaje 🙈

Do góry