wrobelmm
Fanka BB :)
Yeaa! jak wrażenia?No i zrobione
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Yeaa! jak wrażenia?No i zrobione
Kciuki Będą frytki wcinane dzisiaj. Tak btw, złotówka z każdych frytek idzie na Fundację Ronalda McDonalda! Więc na fryty dziewczyny go go go!!!No i zrobione
Robiłam. Z tego co pamiętam, dostałam tego samego dnia ale w nocyWgl robiła któraś z was betę w sobotę w alabie. Jeśli tak to długo czekałyście na wyniki ??
No tak normalnie mąż siedział i głaskał mnie po głowie, widzieliśmy na monitorze moment strzału jesteśmy w bardzo dobrych humorach. Jadę po proseko 0Yeaa! jak wrażenia?
Wiadomo, że 0% - w ciąży nie pije się alko! A jak wyglądają dalsze zalecenia - macie jeszcze „poprawiać”, czy raczej się wstrzymać?No tak normalnie mąż siedział i głaskał mnie po głowie, widzieliśmy na monitorze moment strzału jesteśmy w bardzo dobrych humorach. Jadę po proseko 0
Chyba wezmę z Ciebie przykład bo trochę nie wiem co ze sobą zrobić na 14.12 czyli też mój pierwszy termin porodu.Olśniło mnie dzisiaj...w grudniu mniej myślę o ciąży wczoraj założyłam dolny aparat na zęby (chwilowo mam ochotę wszystkie wyrwać z bólu ), na prezent dostanę od męża botox serio ...od dwóch lat marudzę na lwią zmarszczkę i nic nie działa ...marzyło mi się spróbować botoxu no to spróbuję będę próbowała przed owulacją, żeby nie mieć później stresu . Testowanie pierwsze rozsądne wypada mi w sumie w dniu, w którym miałam urodzić moje pierwsze maleństwo ale jednocześnie wiem, że nie będzie czasu na myślenie o testach, ciąży...bo będą pyszne ciasteczka, dużo radości i pięknych chwil Carpe Diem !
Nawet nie wiesz jak cholernie mocno trzymam kciuki!!No i zrobione
Ogólnie zalecenie jest, żeby poprawić, ale to napewno nie dziś. Nie mam siły na to ale też zastanawia mnie ten pęcherzyk 15mm. Co on. Wchłonie się, urośnie? Wyrwał się jak Filip z konopiiWiadomo, że 0% - w ciąży nie pije się alko! A jak wyglądają dalsze zalecenia - macie jeszcze „poprawiać”, czy raczej się wstrzymać?
A jest takie O%? Gdzie ?i jakie?No tak normalnie mąż siedział i głaskał mnie po głowie, widzieliśmy na monitorze moment strzału jesteśmy w bardzo dobrych humorach. Jadę po proseko 0
Jest napewno mionetto czyli to najbardziej popularne i cin cinA jest takie O%? Gdzie ?i jakie?
Trzymam kciuki ;-)
Oo dziękujęKciuki Będą frytki wcinane dzisiaj. Tak btw, złotówka z każdych frytek idzie na Fundację Ronalda McDonalda! Więc na fryty dziewczyny go go go!!!
Robiłam. Z tego co pamiętam, dostałam tego samego dnia ale w nocy
Zawsze były śmiechy czy jestem gotowa na mnogą ciążę, ale u mnie mniejszy pęcherzyk przestawał rosnąć na pewnym etapie i później się wchłaniał, ale różnie może być. U Ciebie były 2 takiej samej wielkości, a u mnie odrazu jets różnica.Ogólnie zalecenie jest, żeby poprawić, ale to napewno nie dziś. Nie mam siły na to ale też zastanawia mnie ten pęcherzyk 15mm. Co on. Wchłonie się, urośnie? Wyrwał się jak Filip z konopii