reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Mamy wyniki, ten antybiotyk nie zadziałał, nadal mam to G, ciekawe ile mi zejdzie wytępienie go i ile razy jeszcze będę latała do lekarza z tego samego powodu😔🤦‍♀️

@Mademoiselle_Nika zauważyłam, że nie ma mnie na pierwszej stronie, wpisz mnie na pauzę, podczas antybiotykoterapii seksu nie było, po wymazie był u Nas seks, ale zapewne nic z tego nie będzie, bo ta bakteria utrudnia zajście.

Teraz mam jeszcze dylemat czy odstawić proga ? Ale chyba raczej tak, bo po co go ładować?

Na wizytę jadę w przyszłą sobotę dopiero.

Załączniki

• Screenshot_20231209_124648_Drive.jpg
    Screenshot_20231209_124648_Drive.jpg
    68,3 KB · Wyświetleń: 73
reklama
na na pewno jak zrobisz to nie bedziesz pracowac czołem, moze sie oduczysz.
Poza tym, na lwia to trzeba zrobic całe czoło, to wiesz o tym? chodzi o efekt i utrzymanie

A tak - w ogole czas zapier***la jak zły.
Wiem jak działa botox 😉 nie bez powodu od dwóch lat się zastanawiam, czy chce podjąć ryzyko

Powtórzyłam sobie hormony, dodałam jeszcze kilka badań, na część wyników jeszcze czekam. Standardowo estradiol na dolnej granicy, nic się tutaj nie zmieniło, ale stosunek LH/FSH wyszedł niski, bo 0,52. Jaka powinna być homocysteina?
Zobacz załącznik 1593579
Wyniki wyglądają ładnie, szczególnie te u góry witamina B12 ładna bardzo. Homocysteine ja mam 8.4 i mówił dr że jest ok.
Stosunek Lh I Fsh już odchodzi się ponoć od niego, ale on każdego miesiąca może się różnić, widziałam po sobie,.niekiedy miałam O.5 , 0.6, 1, 1.2 , 1.4🤷‍♀️

Ogólnie zalecenie jest, żeby poprawić, ale to napewno nie dziś. Nie mam siły na to :D ale też zastanawia mnie ten pęcherzyk 15mm. Co on. Wchłonie się, urośnie? Wyrwał się jak Filip z konopii
jak ten pierwszy pęknie i szybko utworzy się ciałko żółte to dalszy wzrost tego drugiego zostanie zablokowany wydaje mi się, aczkolwiek jak już dojrzał to kto wie 🤞

Mamy wyniki, ten antybiotyk nie zadziałał, nadal mam to G, ciekawe ile mi zejdzie wytępienie go i ile razy jeszcze będę latała do lekarza z tego samego powodu😔🤦‍♀️

@Mademoiselle_Nika zauważyłam, że nie ma mnie na pierwszej stronie, wpisz mnie na pauzę, podczas antybiotykoterapii seksu nie było, po wymazie był u Nas seks, ale zapewne nic z tego nie będzie, bo ta bakteria utrudnia zajście.

Teraz mam jeszcze dylemat czy odstawić proga ? Ale chyba raczej tak, bo po co go ładować?

Na wizytę jadę w przyszłą sobotę dopiero.
A to wredne cholerstwo!

Proga bierzesz z powodu niedomogi lutealnej? Ja biorę czasem do 24/25dc, ale u mnie jest on to po to, żeby uniknąć wystąpienia torbieli i aby cykl trzymał się w ryzach.

reklama
Do góry