reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Pisze to że swoje perspektywy, osoby wierzącej. Chrzestni mojego dziecka w żaden sposób nie przybliżają do go do wiary. Wgl nie jestem zadowolona z naszego wyboru, kupują prezenty i na tym kończy się ich rola. Za to jest kilka innych osób które tak jak pisałaś, nie są chrzestnymi, a zachowują się jakby nimi byli 😍

Ja tam najbardziej cenię ofiarowany czas i traktowanie mojego dziecka jak małego dorosłego ❤️
Otóż to, czas, zrozumienie i zaangażowanie jest najlepszym, co można dać młodemu człowiekowi ❤️

Olśniło mnie dzisiaj...w grudniu mniej myślę o ciąży 🙂 wczoraj założyłam dolny aparat na zęby (chwilowo mam ochotę wszystkie wyrwać z bólu 🤦), na prezent dostanę od męża botox 😂😂😂 serio ...od dwóch lat marudzę na lwią zmarszczkę i nic nie działa ...marzyło mi się spróbować botoxu 🙈 no to spróbuję 😁 będę próbowała przed owulacją, żeby nie mieć później stresu 😂. Testowanie pierwsze rozsądne wypada mi w sumie w dniu, w którym miałam urodzić moje pierwsze maleństwo 🙈 ale jednocześnie wiem, że nie będzie czasu na myślenie o testach, ciąży...bo będą pyszne ciasteczka, dużo radości i pięknych chwil 😁 Carpe Diem !

Dzień dobry,u mnie okresu dalej brak a odkąd odstawiłam tabletki cykl wahał się między 24 a 27 dni (nigdy dłużej,ani krócej)
Dzisiaj aktualnie 29 DC,w dalszym ciągu brzuch mnie pobolewa i przestaje,wiec cały czas czuje ze zaraz przyjdzie @
Chyba zwariuje do poniedziałku 🙈 ale boje się zawieść po raz kolejny,już nie zliczę który

Olśniło mnie dzisiaj...w grudniu mniej myślę o ciąży 🙂 wczoraj założyłam dolny aparat na zęby (chwilowo mam ochotę wszystkie wyrwać z bólu 🤦), na prezent dostanę od męża botox 😂😂😂 serio ...od dwóch lat marudzę na lwią zmarszczkę i nic nie działa ...marzyło mi się spróbować botoxu 🙈 no to spróbuję 😁 będę próbowała przed owulacją, żeby nie mieć później stresu 😂. Testowanie pierwsze rozsądne wypada mi w sumie w dniu, w którym miałam urodzić moje pierwsze maleństwo 🙈 ale jednocześnie wiem, że nie będzie czasu na myślenie o testach, ciąży...bo będą pyszne ciasteczka, dużo radości i pięknych chwil 😁 Carpe Diem !
Ja też mam oba luki. Po każdej kolejnej wizycie z wymiana łuków boli tak samo.

A botox? Też uważam, że jeśli coś Ci przeszkadza a można to zniwelować to czemu nie ;-) ja robilam dwa razy średnio co 7 miesięcy. No i pamiętaj że za 10 lat już sam botox nie wystarczy na lwia, bo jak rozumiem masz 28 lat. Wtedy lwia będzie już tak gleboka że tylko wypełniacze.
Narazie wstrzymuje się bo mam sporo wydatków na styczeń.
Tylko pamiętaj idź do lekarza!A nie pseudo kosmetolog po kursach - która odpowiedzialności nie weźmie jak ci opadnie powieka np. Albo jak dostaniesz wstrząsu.
Na lwia polecam masowanie i mezoterapie mikroiglowa. Fajnie działa też joga twarzy, tylko tu trzeba systematyczności.

reklama
Ojjj znam ten ból - trzymam kciuki, żeby szybko zelżał 🤞 Z ciekawostek, przed założeniem aparatu panicznie bałam się dentystów (uraz z dzieciństwa). Od czasu jego ściągnięcia (a w zasadzie już w trakcie noszenia), zupełnie mi się odwróciło i nie mam problemu z naprawami zębów bez znieczulenia - żaden ból podczas wiercenia nie był dotychczas silniejszy niż ten, którego doświadczałam podczas prostowania zębów 😂

Podoba mi się Twoje nastawienie do grudnia ❤️ Mnie ten miesiąc wyjątkowo mocno rozczula i mam mokre oczy tak często, jak chyba nigdy wcześniej.

Do góry