reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Kciuki 🤞🤞🤞 Będą frytki wcinane dzisiaj. Tak btw, złotówka z każdych frytek idzie na Fundację Ronalda McDonalda! Więc na fryty dziewczyny go go go!!!
Wgl robiła któraś z was betę w sobotę w alabie. Jeśli tak to długo czekałyście na wyniki ??
Robiłam. Z tego co pamiętam, dostałam tego samego dnia ale w nocy

No tak normalnie :) mąż siedział i głaskał mnie po głowie, widzieliśmy na monitorze moment strzału :D jesteśmy w bardzo dobrych humorach. Jadę po proseko 0 :)
Wiadomo, że 0% - w ciąży nie pije się alko! ;) A jak wyglądają dalsze zalecenia - macie jeszcze „poprawiać”, czy raczej się wstrzymać?

Olśniło mnie dzisiaj...w grudniu mniej myślę o ciąży 🙂 wczoraj założyłam dolny aparat na zęby (chwilowo mam ochotę wszystkie wyrwać z bólu 🤦), na prezent dostanę od męża botox 😂😂😂 serio ...od dwóch lat marudzę na lwią zmarszczkę i nic nie działa ...marzyło mi się spróbować botoxu 🙈 no to spróbuję 😁 będę próbowała przed owulacją, żeby nie mieć później stresu 😂. Testowanie pierwsze rozsądne wypada mi w sumie w dniu, w którym miałam urodzić moje pierwsze maleństwo 🙈 ale jednocześnie wiem, że nie będzie czasu na myślenie o testach, ciąży...bo będą pyszne ciasteczka, dużo radości i pięknych chwil 😁 Carpe Diem !
Chyba wezmę z Ciebie przykład :) bo trochę nie wiem co ze sobą zrobić na 14.12 czyli też mój pierwszy termin porodu.
Nawet nie wiesz jak cholernie mocno trzymam kciuki!! 🤞
Hoping Wishful Thinking GIF

Wiadomo, że 0% - w ciąży nie pije się alko! ;) A jak wyglądają dalsze zalecenia - macie jeszcze „poprawiać”, czy raczej się wstrzymać?
Ogólnie zalecenie jest, żeby poprawić, ale to napewno nie dziś. Nie mam siły na to :D ale też zastanawia mnie ten pęcherzyk 15mm. Co on. Wchłonie się, urośnie? Wyrwał się jak Filip z konopii

reklama
Ogólnie zalecenie jest, żeby poprawić, ale to napewno nie dziś. Nie mam siły na to :D ale też zastanawia mnie ten pęcherzyk 15mm. Co on. Wchłonie się, urośnie? Wyrwał się jak Filip z konopii
Zawsze były śmiechy czy jestem gotowa na mnogą ciążę, ale u mnie mniejszy pęcherzyk przestawał rosnąć na pewnym etapie i później się wchłaniał, ale różnie może być. U Ciebie były 2 takiej samej wielkości, a u mnie odrazu jets różnica.

Do góry