reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Kciuki 🤞🤞🤞 Będą frytki wcinane dzisiaj. Tak btw, złotówka z każdych frytek idzie na Fundację Ronalda McDonalda! Więc na fryty dziewczyny go go go!!!
Wgl robiła któraś z was betę w sobotę w alabie. Jeśli tak to długo czekałyście na wyniki ??
Robiłam. Z tego co pamiętam, dostałam tego samego dnia ale w nocy

No tak normalnie :) mąż siedział i głaskał mnie po głowie, widzieliśmy na monitorze moment strzału :D jesteśmy w bardzo dobrych humorach. Jadę po proseko 0 :)
Wiadomo, że 0% - w ciąży nie pije się alko! ;) A jak wyglądają dalsze zalecenia - macie jeszcze „poprawiać”, czy raczej się wstrzymać?

Olśniło mnie dzisiaj...w grudniu mniej myślę o ciąży 🙂 wczoraj założyłam dolny aparat na zęby (chwilowo mam ochotę wszystkie wyrwać z bólu 🤦), na prezent dostanę od męża botox 😂😂😂 serio ...od dwóch lat marudzę na lwią zmarszczkę i nic nie działa ...marzyło mi się spróbować botoxu 🙈 no to spróbuję 😁 będę próbowała przed owulacją, żeby nie mieć później stresu 😂. Testowanie pierwsze rozsądne wypada mi w sumie w dniu, w którym miałam urodzić moje pierwsze maleństwo 🙈 ale jednocześnie wiem, że nie będzie czasu na myślenie o testach, ciąży...bo będą pyszne ciasteczka, dużo radości i pięknych chwil 😁 Carpe Diem !
Chyba wezmę z Ciebie przykład :) bo trochę nie wiem co ze sobą zrobić na 14.12 czyli też mój pierwszy termin porodu.
Nawet nie wiesz jak cholernie mocno trzymam kciuki!! 🤞
Hoping Wishful Thinking GIF

Wiadomo, że 0% - w ciąży nie pije się alko! ;) A jak wyglądają dalsze zalecenia - macie jeszcze „poprawiać”, czy raczej się wstrzymać?
Ogólnie zalecenie jest, żeby poprawić, ale to napewno nie dziś. Nie mam siły na to :D ale też zastanawia mnie ten pęcherzyk 15mm. Co on. Wchłonie się, urośnie? Wyrwał się jak Filip z konopii

reklama
Ogólnie zalecenie jest, żeby poprawić, ale to napewno nie dziś. Nie mam siły na to :D ale też zastanawia mnie ten pęcherzyk 15mm. Co on. Wchłonie się, urośnie? Wyrwał się jak Filip z konopii
Zawsze były śmiechy czy jestem gotowa na mnogą ciążę, ale u mnie mniejszy pęcherzyk przestawał rosnąć na pewnym etapie i później się wchłaniał, ale różnie może być. U Ciebie były 2 takiej samej wielkości, a u mnie odrazu jets różnica.

Do góry