reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dzień dobry,u mnie okresu dalej brak a odkąd odstawiłam tabletki cykl wahał się między 24 a 27 dni (nigdy dłużej,ani krócej)
Dzisiaj aktualnie 29 DC,w dalszym ciągu brzuch mnie pobolewa i przestaje,wiec cały czas czuje ze zaraz przyjdzie @
Chyba zwariuje do poniedziałku 🙈 ale boje się zawieść po raz kolejny,już nie zliczę który
Może jednak zrób test już dzisiaj?

reklama
Może jednak zrób test już dzisiaj?
Ciagle czuje ze zaraz się pojawi @ i dlatego tak to odwlekam,kiedyś przed antykoncepcja, zdarzało się ze się spóźniał kilka dni
Dlatego jak do pon go nie będzie,to znaczy ze coś jest na rzeczy 🫣 muszę sobie zająć czymś głowę,polecacie jakiś serial może?

Ja też mam oba luki. Po każdej kolejnej wizycie z wymiana łuków boli tak samo.

A botox? Też uważam, że jeśli coś Ci przeszkadza a można to zniwelować to czemu nie ;-) ja robilam dwa razy średnio co 7 miesięcy. No i pamiętaj że za 10 lat już sam botox nie wystarczy na lwia, bo jak rozumiem masz 28 lat. Wtedy lwia będzie już tak gleboka że tylko wypełniacze.
Narazie wstrzymuje się bo mam sporo wydatków na styczeń.
Tylko pamiętaj idź do lekarza!A nie pseudo kosmetolog po kursach - która odpowiedzialności nie weźmie jak ci opadnie powieka np. Albo jak dostaniesz wstrząsu.
Na lwia polecam masowanie i mezoterapie mikroiglowa. Fajnie działa też joga twarzy, tylko tu trzeba systematyczności.
Ja mam strasznie napięte marszczyciele brwi. Rozluźniałam różnymi technikami, łącznie z igłowaniem ale ja tam kumuluje wszelkie stresy, myślenie itd. Idę do zaufanej osoby, zajebistego w swoim fachu 🙂 planuje po botoxie wdrożyć trochę relaksacji i może uda mi się trochę nauczyć inaczej pracować moją twarz 😂. Niestety już 30,5 😂czas na forum szybko leci 😂😂😂

Ciagle czuje ze zaraz się pojawi @ i dlatego tak to odwlekam,kiedyś przed antykoncepcja, zdarzało się ze się spóźniał kilka dni
Dlatego jak do pon go nie będzie,to znaczy ze coś jest na rzeczy 🫣 muszę sobie zająć czymś głowę,polecacie jakiś serial może?
ja ostatnio obejrzałam Infamię na Netflixie - polecam
Polsko-romski serial

Ja mam strasznie napięte marszczyciele brwi. Rozluźniałam różnymi technikami, łącznie z igłowaniem ale ja tam kumuluje wszelkie stresy, myślenie itd. Idę do zaufanej osoby, zajebistego w swoim fachu 🙂 planuje po botoxie wdrożyć trochę relaksacji i może uda mi się trochę nauczyć inaczej pracować moją twarz 😂. Niestety już 30,5 😂czas na forum szybko leci 😂😂😂
na na pewno jak zrobisz to nie bedziesz pracowac czołem, moze sie oduczysz.
Poza tym, na lwia to trzeba zrobic całe czoło, to wiesz o tym? chodzi o efekt i utrzymanie

A tak - w ogole czas zapier***la jak zły.

U mnie dzis około 10dpo. Czuję takie dziwne napięcie w macicy, troche jak na okres ale nie do końca. Jakby takie trochę łaskotanie :D Oczywiście moja glowa już świruje ze może się udało, a z drugiej strony boje się że @ po prostu idzie.

U mnie dzis około 10dpo. Czuję takie dziwne napięcie w macicy, troche jak na okres ale nie do końca. Jakby takie trochę łaskotanie :D Oczywiście moja glowa już świruje ze może się udało, a z drugiej strony boje się że @ po prostu idzie.
W ramach rozluźnienia możesz zagrać w staraczkowe bingo przygotowane przez @Mademoiselle_Nika - myślę, że Twoje objawy można podpiąć pod „musowanie macicy” ;)

Załączniki

• IMG_8063.jpeg
    IMG_8063.jpeg
    97,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry