reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Oby, ale patrząc na to, ile tego typu pytań pojawia się w sieci, obawiam się że to nie tylko trolle.

Na pewno niektóre nie są trollami i świadczy to o wyjątkowo niskim poziomie edukacji seksualnej. Niestety w szkołach systemowych to leży i kwiczy :/ Ale ten konkretny przypadek wydawał mi się czystym trollingiem patrząc na odpowiedzi autorki watku

Na pewno niektóre nie są trollami i świadczy to o wyjątkowo niskim poziomie edukacji seksualnej. Niestety w szkołach systemowych to leży i kwiczy :/ Ale ten konkretny przypadek wydawał mi się czystym trollingiem patrząc na odpowiedzi autorki watku
Dlatego przez takie trolle i brak edukacji seksualnej w PL na zadowalającym poziomie mam ogromne obawy przed robieniem "trolowego bingo" aby nie dawać pożywki trolikom i nie szerzyć złych informacji. Gdyż wbrew moim najszczerszym intencją zabawy w ten sposób powiela się tylko schemat. :(

Kojarzycie może co ile można powtarzać stymulacje cykli np lamettą? Wiem, że można ją prowadzić przez maksymalnie 6 cykli ale zastanawiam się co później po jakim czasie można znowu. Bo pierwsze 3 cykle u mojej gin miałam stymulowane, teraz miesiąc przerwy i kolejne 3 też będę mieć stymulowane po drożnosci. I tak się zastanawiam w razie gdyby się nie udało, a drożność by wyszła ok to jak to później wszystko wygląda?
Ja miałam chyba 9 miesiecy z rzędu
Miałam to samo. Kilka razy coś mnie wczoraj zakuło jak poszłam spać. 7dpo i tak sobie wmówiłam, że to na pewno to :D
Ja na 1 dzień po transferze 🫣
Tym razem transfer miałam bardzo szybko bo 5 dniowy zarodek w 13dc. Zobaczymy
U nas nie będzie nawet jak bo pewnie będziemy spać na kanapie w przechodnim pokoju xD wiec modlę się razem z Toba 😅
Przecież możesz coś dźwignąć, będzie bolał cie kręgosłup i będziesz potrzebowała pomocy w umyciu się.
A daleko macie do lasu?
U mnie kolejna owulacja narazie wypada na 24-25.12 a też jedziemy do teściów 🙈 Chociaż jeszcze jest możliwość, że kolejnej nie będzie 😎
Jw
Myślicie że trzonowanie na godzinę przed wizytą ginekologiczna ( monitoring) jest nie wskazane?
W teorii się nie powinno ale nam dr nic nie mówił.

reklama
Do góry