reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Apropo trolli to cześć na pewno tak, ale część to niestety niedouki. Również wśród osób, które powinny wiedzieć więcej niż zwykły człowiek.
Jakiś czas temu strasznie mnie w nocy bolało w prawym boku. Myślałam, że może wyrostek robaczkowy postanowił dać o sobie znać. Pobolało trochę, ale rano już był spokój.
Jednak postanowiłam się umówić do lekarza żeby sprawdzić dla spokojności.
Pan stwierdził, że to mógł być ból owulacyjny, bo bolało w środku cyklu.
Mówię mu, że nie bardzo owulacja, bo ja przecież biorę tabletki antykoncepcyjne.
Stwierdził, że to nie ma znaczenia...
Co prawda lekarz internista, no ale szanujmy się.
Więc tak to wygląda z tą edukacją...

Apropo trolli to cześć na pewno tak, ale część to niestety niedouki. Również wśród osób, które powinny wiedzieć więcej niż zwykły człowiek.
Jakiś czas temu strasznie mnie w nocy bolało w prawym boku. Myślałam, że może wyrostek robaczkowy postanowił dać o sobie znać. Pobolało trochę, ale rano już był spokój.
Jednak postanowiłam się umówić do lekarza żeby sprawdzić dla spokojności.
Pan stwierdził, że to mógł być ból owulacyjny, bo bolało w środku cyklu.
Mówię mu, że nie bardzo owulacja, bo ja przecież biorę tabletki antykoncepcyjne.
Stwierdził, że to nie ma znaczenia...
Co prawda lekarz internista, no ale szanujmy się.
Więc tak to wygląda z tą edukacją...
Suspicious Monkey GIF by MOODMAN

żartujesz? powiedz proszę, że żartujesz...

reklama
Może spróbuj popsikać gardło roztworem wody utlenionej z wodą? (1 łyżeczkę 3% wody utlenionej należy zmieszać z połową szklanki wody. Woda nie powinna być za ciepła, ani za zimna.) Możesz tym płukać gardło kilka razy dziennie. Ja dodatkowo przelewam to do atomizera i bezpośrednio psikam na migdałki.
Moja koleżanka leczy gardło ciepłą coca colą 🫨

Do góry