reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Oby, ale patrząc na to, ile tego typu pytań pojawia się w sieci, obawiam się że to nie tylko trolle.

Na pewno niektóre nie są trollami i świadczy to o wyjątkowo niskim poziomie edukacji seksualnej. Niestety w szkołach systemowych to leży i kwiczy :/ Ale ten konkretny przypadek wydawał mi się czystym trollingiem patrząc na odpowiedzi autorki watku

Na pewno niektóre nie są trollami i świadczy to o wyjątkowo niskim poziomie edukacji seksualnej. Niestety w szkołach systemowych to leży i kwiczy :/ Ale ten konkretny przypadek wydawał mi się czystym trollingiem patrząc na odpowiedzi autorki watku
Dlatego przez takie trolle i brak edukacji seksualnej w PL na zadowalającym poziomie mam ogromne obawy przed robieniem "trolowego bingo" aby nie dawać pożywki trolikom i nie szerzyć złych informacji. Gdyż wbrew moim najszczerszym intencją zabawy w ten sposób powiela się tylko schemat. :(

Kojarzycie może co ile można powtarzać stymulacje cykli np lamettą? Wiem, że można ją prowadzić przez maksymalnie 6 cykli ale zastanawiam się co później po jakim czasie można znowu. Bo pierwsze 3 cykle u mojej gin miałam stymulowane, teraz miesiąc przerwy i kolejne 3 też będę mieć stymulowane po drożnosci. I tak się zastanawiam w razie gdyby się nie udało, a drożność by wyszła ok to jak to później wszystko wygląda?
Ja miałam chyba 9 miesiecy z rzędu
Miałam to samo. Kilka razy coś mnie wczoraj zakuło jak poszłam spać. 7dpo i tak sobie wmówiłam, że to na pewno to :D
Ja na 1 dzień po transferze 🫣
Tym razem transfer miałam bardzo szybko bo 5 dniowy zarodek w 13dc. Zobaczymy
U nas nie będzie nawet jak bo pewnie będziemy spać na kanapie w przechodnim pokoju xD wiec modlę się razem z Toba 😅
Przecież możesz coś dźwignąć, będzie bolał cie kręgosłup i będziesz potrzebowała pomocy w umyciu się.
A daleko macie do lasu?
U mnie kolejna owulacja narazie wypada na 24-25.12 a też jedziemy do teściów 🙈 Chociaż jeszcze jest możliwość, że kolejnej nie będzie 😎
Jw
Myślicie że trzonowanie na godzinę przed wizytą ginekologiczna ( monitoring) jest nie wskazane?
W teorii się nie powinno ale nam dr nic nie mówił.

reklama
Do góry