reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Nie wiem czy o coś takiego Ci chodziło, ale proszę:
- zalany test
- test owulacyjny z horiena się nie wybarwił
- krzywa 3-punktowa glukozowa i insulinowa (brawo, masz IO!)
- weź trzy tabletki magnezu z Yango
- więcej niż rok starań
- endometrium w czasie owulacji powyżej 6 mm
- morfologia poniżej 4%
- Dwa pęcherzyki dominujące (bonusowa seria!)
No ta to sypie jak z rękawa :D dzięki!
Chyba powstanie więcej niż jedna plansza

reklama
U mnie już się okres rozkręcił, wczoraj tylko plamienie wiec dzisiaj oficjalnie uznaje za 1dc akurat w moje imieniny 😆 Przyciągam myślami szybszą owulacje na ten cykl, bo jest ryzyko że będzie idealnie w święta, a jedziemy najprawdopodobniej do moich rodziców 🤡 no i fajnie by było się załapać jeszcze na ostatnie testowanie w 2023. Kurde jak ten rok zleciał 🫣
.

Ostatnia edycja:
Miałam mieć gości, muszę ich odmówić bo raczej nie wyjadą. Mnie coraz bardziej rozkłada, węzeł chłodny jest powiększony i gdy dotykam jest nieprzyjemnie.
Może spróbuj popsikać gardło roztworem wody utlenionej z wodą? (1 łyżeczkę 3% wody utlenionej należy zmieszać z połową szklanki wody. Woda nie powinna być za ciepła, ani za zimna.) Możesz tym płukać gardło kilka razy dziennie. Ja dodatkowo przelewam to do atomizera i bezpośrednio psikam na migdałki.

U mnie też owulka najprawdopodobniej wypadnie na święta albo zaraz przed XD modle się do Boba staraczkowego żeby jednak wypadła w piątek przed świętami i udało się z inseminacja <3 chociaż i tak trzeba będzie pewnie poprawić jakoś już u teściów na świętach…. bleh
U nas nie będzie nawet jak bo pewnie będziemy spać na kanapie w przechodnim pokoju xD wiec modlę się razem z Toba 😅

Dziewczyny, burza mózgów! Trochę zabawy do staraczkowego świata. Potrzebuje propozycji do "STARACZKOWEGO BINGO". Potrzebuje trochę pomysłów więc i potrzebuję waszej pomocy.
Moje propozycje:
- Test zrobiony za szybko
- Doszukiwanie się cienia na teście
Czekam na propozycje :D

- ciche dni płodne
- pulsowanie macicy
- zatkany nos
- brak widocznego jajnika na monitoringu
- kup pudełko na suple

Pink Cute Valentine's Day Edition Bingo Instagram Post.png

Proszę Państwa, przedstawiam pierwsze bingo strączkowe :)
P.S. Oczywiście pomysły i propozycje zbieram nadal :D

reklama
Do góry