reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
A ja nie mam na stanie żadnych dziwnych miejsc na seksy i wcale nie jest mi z tego powodu zle 😅😆
Give Me Five GIF by Brooklyn Nine-Nine

Otóż to! Auto też się nada ;)

A jak już jesteśmy przy takich tematach - jakie było najdziwniejsze miejsce, w którym uprawiałyście seks? 😈

U mnie była to ambona myśliwska, a żadne z nas myśliwym nie jest ;D
przed hotelem duży zielony plac, i takie łóżka z baldachimami 😎, sauna fińska… ale było za gorąco 😂😂😂

Dziewczyny, burza mózgów! Trochę zabawy do staraczkowego świata. Potrzebuje propozycji do "STARACZKOWEGO BINGO". Potrzebuje trochę pomysłów więc i potrzebuję waszej pomocy.
Moje propozycje:
- Test zrobiony za szybko
- Doszukiwanie się cienia na teście
Czekam na propozycje :D
-Zaczyna mi się @? Nie, to z pewnością plamienie implantacyjne 😏

reklama
Otóż to! Auto też się nada ;)

A jak już jesteśmy przy takich tematach - jakie było najdziwniejsze miejsce, w którym uprawiałyście seks? 😈

U mnie była to ambona myśliwska, a żadne z nas myśliwym nie jest ;D

- basen (dokończyliśmy w przebieralni),
- wiata drewniana (u góry latali paralotniarze)
- na tyłach stacji kolejowej przy mrozie i śniegu 🙈
-lasy i łąki

Ale to x lat temu, teraz już chyba jestem stara i wygodna 🤣🤣🤣

Do góry