amusedxxx
Fanka BB :)
Oj tak. Rozważałam czy udusić go poduszka czy iść spać do salonu, wygrała opcja druga póki coNie ma nic gorszego jak chrapanie i jak już taka wkurwiona przenoszę się do salonu pod koc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak. Rozważałam czy udusić go poduszka czy iść spać do salonu, wygrała opcja druga póki coNie ma nic gorszego jak chrapanie i jak już taka wkurwiona przenoszę się do salonu pod koc
Ludzie potrafią być okropni... ja od "dobrych znajomych", którzy mają 3 dzieci usłyszałam, że będę wiedzieć, co to małżeństwo dopiero jak będziemy mieć dzieci i że narazie to się tak "bawimy", bo przecież mamy tylko psa... jesteśmy 3 lata po ślubie, w związku od 9 lat. nieważne czy ktoś wie o Twojej sytuacji czy nie, nic go nie uprawnia do takich ocen!Ja od najlepszej przyjaciółki usłyszałam, że nic nie wiem o życiu, bo nie mam dzieci. I zobaczę jak będę miała dziecko co to prawdziwe życie. Byłam 2 tygodnie po poronieniu. Nic nie wiedziała o nich, bo odsunęła się ode mnie sama po porodzie.
Tylko u mnie trwało to zaledwie może kilka godzin. Dziś już zero objawów, temp. mierzyłam z samego rana żeby zobaczyć czy nie mam gorączki i nic. 36,8. Dlatego trochę to dla mnie dziwne. Zazwyczaj jak łapałam wirusa to rzeczywiście 3 dni ale czułam się do tego tragicznie, a teraz jak ręką odjąłTeż miałam podobnie, trzydniowa gorączka od soboty, test negatywny w poniedziałek, a dzisiaj przyszła spóźniona @ z katarem w gratisie krążą te wirusy, wszyscy chorzy dookoła.
U mnie aplikacje na odwrót zadziałały i to pokazuje dobitnie, ze samym aplikacjom nie nalezy ufać.U mnie już temperatura nie pozostawia złudzeń chociaż ciężka noc była, mąż tak chrapał ze musiałam iść do salonu spać, a tam mnie koty dopadły ja w tym cyklu tez tylko temperatura bez testów i już zaczynam wątpić czy się wszystko zgadza, tam Premom oznaczył owulacje na 21dc a flo wgle nie ogarnęło i wyliczyło ze mam dzisiaj 4 dzień spóźnienia nie wiem skąd
No wiadomo, same apki to przecież kompletnie nie ma sensuU mnie aplikacje na odwrót zadziałały i to pokazuje dobitnie, ze samym aplikacjom nie nalezy ufać.
Czyli od razu złoty strzał IUI i blizniaki się szykująUwaga!
Pierwszy raz w mojej historii szykuje się podójna owulka
9dc
2 pęcherzyki po 14 mm, jeden z prawej, jeden z lewej. Endo 9mm.
W sobotę kolejny monitoring, IUI prawdopodobnie w pon. Ale już w sobotę mąż ma być w gotowości xD
@Brownie1992 może się wypowiesz. Z tego co kojarzę lekarz zalecił Ci zmienić na inny.na opakowaniu nie szukałam, dopiero dziś zaczęłam to sprawdzać
Yango Magnez 3 formy, 90 kapsułek | Apteka Webpharm.pl
Yango Magnez 3 formy to 3 rodzaje magnezu w jednej kapsułce – cytrynian, mleczan i jabłczan. Opakowanie na miesiąc stosowania kupisz w Aptece Webpharm!www.webpharm.pl
Nie, mi akurat pozwoliła zostawić@Brownie1992 może się wypowiesz. Z tego co kojarzę lekarz zalecił Ci zmienić na inny.