reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
U mnie też prawdopodobnie 13 dni po😁 ja dostaję @ zawsze 15 lub 16 dnia po. A teraz premom twierdzi , że 4 dzień spoznia mi się @, bez owulaków bazuje tylko na temperaturze. U mnie poza bolem cycków żadnych objawów okresowych a temperatura niezauważalnie w gorę. Test negatywny i już testów brak.
U mnie już temperatura nie pozostawia złudzeń 😅 chociaż ciężka noc była, mąż tak chrapał ze musiałam iść do salonu spać, a tam mnie koty dopadły 😅 ja w tym cyklu tez tylko temperatura bez testów i już zaczynam wątpić czy się wszystko zgadza, tam Premom oznaczył owulacje na 21dc a flo wgle nie ogarnęło i wyliczyło ze mam dzisiaj 4 dzień spóźnienia nie wiem skąd

Załączniki

• IMG_4084.jpeg
    IMG_4084.jpeg
    43 KB · Wyświetleń: 55
miałaś gorączkę, dreszcze i wrażliwa skóra to nic innego jak gorączka. Wiesz co…. Na początku listopada dostałam wieczorem gorączki, zimno mega mi było, dreszcze, ból głowy, po tabletce przeszło i nie wróciło. To jakiś wirus…. Teraz są 3 dniówki ( 3 dni gorączki u dziecka i żadnych objawów) jeden dzień gorączki i nic więcej.
Nie łącz tego z zagnieżdżeniem, a prędzej wirus.
Zagnieżdżenie ponoć trwa trochę dłużej, około 1/2 dni… jakoś tak.
Też miałam podobnie, trzydniowa gorączka od soboty, test negatywny w poniedziałek, a dzisiaj przyszła spóźniona @ z katarem w gratisie 🤧 krążą te wirusy, wszyscy chorzy dookoła.

U mnie już temperatura nie pozostawia złudzeń 😅 chociaż ciężka noc była, mąż tak chrapał ze musiałam iść do salonu spać, a tam mnie koty dopadły 😅 ja w tym cyklu tez tylko temperatura bez testów i już zaczynam wątpić czy się wszystko zgadza, tam Premom oznaczył owulacje na 21dc a flo wgle nie ogarnęło i wyliczyło ze mam dzisiaj 4 dzień spóźnienia nie wiem skąd
Nie ma nic gorszego jak chrapanie i jak już taka wkurwiona przenoszę się do salonu pod koc

bo nie zmierzyłaś temperatury? Nastepnym razem jak wjadą dreszcze i wrażliwa skóra, zmierz temperaturę:) odrazu bedziesz wiedziała:)
Nie, nie mierzyłam właśnie, leżałam tylko i trzęsłam się jak galareta, sama myśl o wstaniu z łóżka i wyjściu spod kołdry mnie przerażała :D Wiem, że miałam bardzo duży puls bo serce waliło mi jak młotem. Następnym razem na 100% mierzę temp. :)

reklama
Do góry