annn1
Fanka BB :)
Ale jak to? Gdzieś na opakowaniu jest to napisane ?Siemka! Właśnie przeczytałam, że nasz słynny dzieciorobny magnez nie jest odpowiedni dla kobiet w ciąży co Wy na to?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak to? Gdzieś na opakowaniu jest to napisane ?Siemka! Właśnie przeczytałam, że nasz słynny dzieciorobny magnez nie jest odpowiedni dla kobiet w ciąży co Wy na to?
U mnie już temperatura nie pozostawia złudzeń chociaż ciężka noc była, mąż tak chrapał ze musiałam iść do salonu spać, a tam mnie koty dopadły ja w tym cyklu tez tylko temperatura bez testów i już zaczynam wątpić czy się wszystko zgadza, tam Premom oznaczył owulacje na 21dc a flo wgle nie ogarnęło i wyliczyło ze mam dzisiaj 4 dzień spóźnienia nie wiem skądU mnie też prawdopodobnie 13 dni po ja dostaję @ zawsze 15 lub 16 dnia po. A teraz premom twierdzi , że 4 dzień spoznia mi się @, bez owulaków bazuje tylko na temperaturze. U mnie poza bolem cycków żadnych objawów okresowych a temperatura niezauważalnie w gorę. Test negatywny i już testów brak.
Rany, mi by tyle wystarczyło w ciągu roku.Mamy dość wysokie libido
na opakowaniu nie szukałam, dopiero dziś zaczęłam to sprawdzaćAle jak to? Gdzieś na opakowaniu jest to napisane ?
a czym miałaś potwierdzoną owulkę, bo już nie pamiętam? Jak testy?Oficjalnie zaczynam potencjalny 13dpo. Juz nie pamiętam kiedy ostatni raz spóźnił mi się okres. Czyste szaleństwo
Na moim opakowaniu jest informacja żeby w ciąży skonsultować suplementację z lekarzemna opakowaniu nie szukałam, dopiero dziś zaczęłam to sprawdzać
Yango Magnez 3 formy, 90 kapsułek | Apteka Webpharm.pl
Yango Magnez 3 formy to 3 rodzaje magnezu w jednej kapsułce – cytrynian, mleczan i jabłczan. Opakowanie na miesiąc stosowania kupisz w Aptece Webpharm!www.webpharm.pl
Też miałam podobnie, trzydniowa gorączka od soboty, test negatywny w poniedziałek, a dzisiaj przyszła spóźniona @ z katarem w gratisie krążą te wirusy, wszyscy chorzy dookoła.miałaś gorączkę, dreszcze i wrażliwa skóra to nic innego jak gorączka. Wiesz co…. Na początku listopada dostałam wieczorem gorączki, zimno mega mi było, dreszcze, ból głowy, po tabletce przeszło i nie wróciło. To jakiś wirus…. Teraz są 3 dniówki ( 3 dni gorączki u dziecka i żadnych objawów) jeden dzień gorączki i nic więcej.
Nie łącz tego z zagnieżdżeniem, a prędzej wirus.
Zagnieżdżenie ponoć trwa trochę dłużej, około 1/2 dni… jakoś tak.
Nie ma nic gorszego jak chrapanie i jak już taka wkurwiona przenoszę się do salonu pod kocU mnie już temperatura nie pozostawia złudzeń chociaż ciężka noc była, mąż tak chrapał ze musiałam iść do salonu spać, a tam mnie koty dopadły ja w tym cyklu tez tylko temperatura bez testów i już zaczynam wątpić czy się wszystko zgadza, tam Premom oznaczył owulacje na 21dc a flo wgle nie ogarnęło i wyliczyło ze mam dzisiaj 4 dzień spóźnienia nie wiem skąd
Nie, nie mierzyłam właśnie, leżałam tylko i trzęsłam się jak galareta, sama myśl o wstaniu z łóżka i wyjściu spod kołdry mnie przerażała Wiem, że miałam bardzo duży puls bo serce waliło mi jak młotem. Następnym razem na 100% mierzę temp.bo nie zmierzyłaś temperatury? Nastepnym razem jak wjadą dreszcze i wrażliwa skóra, zmierz temperaturę odrazu bedziesz wiedziała
Tylko temperatura w tym cyklu, dlatego potencjalny 13 dzień po testy cóż… bielsze nie będąa czym miałaś potwierdzoną owulkę, bo już nie pamiętam? Jak testy?