Mademoiselle_Nika
Moderator
Moczyłam w kubeczku, ale szansa zawsze jesta dla mnie trochę zalany. Ale mam nadzieje, ze nie mam racji
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moczyłam w kubeczku, ale szansa zawsze jesta dla mnie trochę zalany. Ale mam nadzieje, ze nie mam racji
Ja widzę drugą kreskę
Yeaaa! Idealnie!Uwaga!
Pierwszy raz w mojej historii szykuje się podójna owulka
9dc
2 pęcherzyki po 14 mm, jeden z prawej, jeden z lewej. Endo 9mm.
W sobotę kolejny monitoring, IUI prawdopodobnie w pon. Ale już w sobotę mąż ma być w gotowości xD
Jak sobie lekarz bez wody poradził?Uwaga!
Pierwszy raz w mojej historii szykuje się podójna owulka
9dc
2 pęcherzyki po 14 mm, jeden z prawej, jeden z lewej. Endo 9mm.
W sobotę kolejny monitoring, IUI prawdopodobnie w pon. Ale już w sobotę mąż ma być w gotowości xD
Proszę o zdjecie samego okienka blizej, bo widzęa chcę więcej
haha jak postanowiłaś tak jest! Mam nadzieję że to to i będzie wszystko dobrze
No miało nie być od 8:30, ja wesłzma tak 8:35 to jeszcze była normalnie ale widziałam w łazience jakieś zbiorniki z wodą do mycia rąk etc więc chyba byłby luzJak sobie lekarz bez wody poradził?
Nie ma, już złożyłam test a z okienkiem ciężko robić zdjęciaProszę o zdjecie samego okienka blizej, bo widzęa chcę więcej
a może nie był do końca wyschnięty jeszcze i barwnik nie przepłynąl? Pokaż jak wygląda terazMoczyłam w kubeczku, ale szansa zawsze jest
Moim zdaniem to nie chujo cień tylko jest kreska