reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Oficjalnie zaczynam potencjalny 13dpo. Juz nie pamiętam kiedy ostatni raz spóźnił mi się okres. Czyste szaleństwo 🙈😁
U mnie też prawdopodobnie 13 dni po😁 ja dostaję @ zawsze 15 lub 16 dnia po. A teraz premom twierdzi , że 4 dzień spoznia mi się @, bez owulaków bazuje tylko na temperaturze. U mnie poza bolem cycków żadnych objawów okresowych a temperatura niezauważalnie w gorę. Test negatywny i już testów brak.

Załączniki

• Screenshot_20231206_075624_Flo.jpg
    Screenshot_20231206_075624_Flo.jpg
    130,8 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Cześć dziewczyny, sama nie wiem co dokładnie stało się poprzedniej nocy. Szczerze, to myślałam, że nie dożyje poranka albo zaraz będę jechać na ip... O 21 dostałam takich potwornych dreszczy, telepałam się jak głupia. Miałam zrobiony termofor ale i to nie pomagało. W pokoju było gorąco, ja pod kołdrą i kocem i za nic nie mogę się rozgrzać. Dosłownie cała byłam w gęsiej skórce. Zaczęłam bardzo ciężko oddychać, miałam wrażenie jakbym nie mogła nabrać tyle powietrza ile potrzebuje. Bolały mnie jajniki po obu stronach i lekkie skurcze na środku, ale najbardziej w okolicach obydwu jajników. Ból mięśni, czułam jak boli mnie skóra podczas dotyku. Miałam też lekkie mdłości. Wzięłam pyralginę bo tylko to miałam, a już na prawdę chciałam, żeby to wszystko przeszło. Pomęczyłam się tak jeszcze z 30 minut, po czym bóle odeszły, dreszcze przeszły i nagle dostałam przeszywającego bólu głowy który trwał może z 2 minuty. Po tym bólu głowy nagle jak ręką odjął wszystko przeszło. Wszystko trwało może lekko ponad godzinę. Już myślałam, że może złapałam Covida bo objawy dość podobne, ale dziś rano wstałam w skowronkach, nic mnie nie boli i czuje się znakomicie więc to na pewno nie covid. Nie wiem co to mogło być, taki dziwny epizod. Dodam, że to był mój 7 dpo. Może tak u mnie objawiało się zagnieżdżenie? Szczerze to już sama nie wiem, było to bardzo dziwne i nigdy czegoś takiego nie przeżyłam i obym nie musiała ponownie.. :oops:
miałaś gorączkę, dreszcze i wrażliwa skóra to nic innego jak gorączka. Wiesz co…. Na początku listopada dostałam wieczorem gorączki, zimno mega mi było, dreszcze, ból głowy, po tabletce przeszło i nie wróciło. To jakiś wirus…. Teraz są 3 dniówki ( 3 dni gorączki u dziecka i żadnych objawów) jeden dzień gorączki i nic więcej.
Nie łącz tego z zagnieżdżeniem, a prędzej wirus.
Zagnieżdżenie ponoć trwa trochę dłużej, około 1/2 dni… jakoś tak.

U mnie też prawdopodobnie 13 dni po😁 ja dostaję @ zawsze 15 lub 16 dnia po. A teraz premom twierdzi , że 4 dzień spoznia mi się @, bez owulaków bazuje tylko na temperaturze. U mnie poza bolem cycków żadnych objawów okresowych a temperatura niezauważalnie w gorę. Test negatywny i już testów brak.
a tuz przed okresem pojawiają się objawy miesiączkowe?

miałaś gorączkę, dreszcze i wrażliwa skóra to nic innego jak gorączka. Wiesz co…. Na początku listopada dostałam wieczorem gorączki, zimno mega mi było, dreszcze, ból głowy, po tabletce przeszło i nie wróciło. To jakiś wirus…. Teraz są 3 dniówki ( 3 dni gorączki u dziecka i żadnych objawów) jeden dzień gorączki i nic więcej.
Nie łącz tego z zagnieżdżeniem, a prędzej wirus.
Zagnieżdżenie ponoć trwa trochę dłużej, około 1/2 dni… jakoś tak.
Dziękuję, uspokoiłaś nie trochę. Bałam się, że coś może być nie tak, a to rzeczywiście mógł być wirus :)

to wychodzi na to ze wcale nie jest u mnie AŻ tak źle…. Drogo, ale bez dramy, bo jak będę miała 12,14,16,18,20 dc monitoring, bo tak mówił, co drugi dzień, to to w ramach tych 400 zł iii idę do niego 2 min przed wizytą, a latem mogę w kapciach 😂
Tamten niestety za wizytę 200 a o cenę monitoringu to już bezpośrednio u lekarza
Aaa, to spoko. Ja zrozumiałam, że 400 od jednej wizyty. :)

reklama
Do góry