Mademoiselle_Nika
Moderator
Zamierzam zgrywać głupa, że przyszłam na kontrolę i w sumie chciałam sprawdzić czy po anty mam jakąś owulacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamierzam zgrywać głupa, że przyszłam na kontrolę i w sumie chciałam sprawdzić czy po anty mam jakąś owulacje
Bardzo mi przykro trzymaj sięCześć Dziewczyny, witam się z Wami trochę ze smutkiem. Część może mnie kojarzyć, bo byłam na kreskach we wrześniu i październiku. W październiku pokazały się piękne dwie kreski, niestety w 11tc usłyszałam, że serduszko się zatrzymało ok 7tc 1 grudnia dostałam tabletki na wywołanie i pod koniec dnia łyżeczkowanie, wyszłam do domu rano. Najchętniej od razu zaczęłabym starania, jednak dostałam info, żeby odczekać 2 cykle. Chcę posiedzieć u Was na ławie rezerwowych i jakoś przetrwać ten czas.
To była moja druga ciąża, pierwsza zdrowa, donoszona. Mam 28 lat, jestem teoretycznie zdrowa, nie mam pojęcia co mogło pójść nie tak.
Tak bardzo mi przykroMam wynik. 3488 czyli znowu spadek o 200. Wracam do Was.
Bardzo mi przykro, że musisz tego doświadczać ;(Cześć Dziewczyny, witam się z Wami trochę ze smutkiem. Część może mnie kojarzyć, bo byłam na kreskach we wrześniu i październiku. W październiku pokazały się piękne dwie kreski, niestety w 11tc usłyszałam, że serduszko się zatrzymało ok 7tc 1 grudnia dostałam tabletki na wywołanie i pod koniec dnia łyżeczkowanie, wyszłam do domu rano. Najchętniej od razu zaczęłabym starania, jednak dostałam info, żeby odczekać 2 cykle. Chcę posiedzieć u Was na ławie rezerwowych i jakoś przetrwać ten czas.
To była moja druga ciąża, pierwsza zdrowa, donoszona. Mam 28 lat, jestem teoretycznie zdrowa, nie mam pojęcia co mogło pójść nie tak.
Przykro mi, że Cię to spotkało, ale na pewno się w końcu uda, trzymam kciuki jak za Nas wszytkie zresztąCześć Dziewczyny, witam się z Wami trochę ze smutkiem. Część może mnie kojarzyć, bo byłam na kreskach we wrześniu i październiku. W październiku pokazały się piękne dwie kreski, niestety w 11tc usłyszałam, że serduszko się zatrzymało ok 7tc 1 grudnia dostałam tabletki na wywołanie i pod koniec dnia łyżeczkowanie, wyszłam do domu rano. Najchętniej od razu zaczęłabym starania, jednak dostałam info, żeby odczekać 2 cykle. Chcę posiedzieć u Was na ławie rezerwowych i jakoś przetrwać ten czas.
trzymam kciuki za mały cud..Kciuki zaciśnięte
Hba wiem co to, to drugie ma jakąś inną nazwe? Bo tej nie kojarzę. Na nasieniu zna się najlepiej @BolilolHalo. Czy ktoś tu ogarnia HBA i MIOXSYS? @LadyCaro , @MyszkaMiki30
Stres oksydacyjny. Bolilole tych badań akurat nie robili.Hba wiem co to, to drugie ma jakąś inną nazwe? Bo tej nie kojarzę. Na nasieniu zna się najlepiej @Bolilol