reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
My dziś robiliśmy rozszerzone i scd...
Ciekawe czy fertilman pomógł:D
My też fragmentację oprócz HBA i MIOXSYS. Pierwszy raz, więc nie wiem z czym to się "je". Mam nadzieję, że fragmentacja będzie przed piątkiem, bo akurat mamy wtedy wizytę w klinice. Ale, jeśli dobrze czytam, to u nas znowu liczba plemników drastycznie spadła względem lipcowych badań. 😔

My też fragmentację oprócz HBA i MIOXSYS. Pierwszy raz, więc nie wiem z czym to się "je". Mam nadzieję, że fragmentacja będzie przed piątkiem, bo akurat mamy wtedy wizytę w klinice. Ale, jeśli dobrze czytam, to u nas znowu liczba plemników drastycznie spadła względem lipcowych badań. 😔
Ja się szykuje do ivf. To zalecili tylko te.
Ale najpierw te wyniki i do androloga
Wiesz już w wrześniu mieliśmy zrobić ale było ciągle coś u mojego chłopa. O dziwo dziś z humorem poszedł na badanie jakoś mniej się stresował, pewnie w głowie mu się poukładało że nam tylko próby ivf zostaję:(

Codo ilości.. kurcze i weź tu człowieku bądź mądry dlaczego spadło.
A pewnie suple bierze .

Dziewczyny ja już po prostu się poddaje z tym moim pechem odnośnie drożności 😅🤣🤦 miałam mieć robioną 18go bo okres miał się pojawić około 9-10.12, a nawet zarezerwowałam sobie dodatkowy termin gdyby przyszedł pozniej i co mogło pójść nie tak.... Nagle dostałam go dużo wczesniej- dziś :D i na wcześniejszą wizytę u mojej gin nie ma juz terminów :D jeszcze do dziś miał się pojawić wynik posiewu i co chwilę sprawdzam ale jak znowu coś wyjdzie jak ostatnio mikro grzybek to chyba wale już to wszystko...
Masakra jakaś...😑 ehhh😪
To się nazywa złośliwość losu.

reklama
Do góry