reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Co znaczy pojęcie okropny w łóżku? 😁😅 Nie mam porównania proszę o przykłady 🤣🤣
Temat do rozmowy na niedzielny wieczór girls ☀️
Pozwolę sobie i się wtracę w rozmowę o penisach i seksie 😎😈

Uważam, że na seks nie składa się tylko wielkość penisa ale całość. I jednej może odpowiadać mniejszy penis, drugiej większy więc nie oceniałabym facetów i seksu przez pryzmat wielkości penisa (tak samo jak jeden facet lubi mniejsze piersi, a drugi wielkie 🤷🏻‍♀️).
Odnośnie udanego seksu liczy się też technika, namiętność, chęć, preferencje osób, no i my też w tym bierzemy udział.
Jedna woli szybki numerek z wielkim penisem, druga długi z mniejszym, trzecia woli anal, a czwarta wiązania 😈

No i nawet z jednym partnerem seks jest różny , raz lepszy, raz gorszy.

Dlatego nie rozumiem trochę porównywania penisów wśród facetów bo wielkość nie zawsze ma znaczenie. No a jeśli mówimy o partnerze na stałe to akurat penis ma mniejsze znaczenie niż charakter :)

reklama
Mam wynik. 3488 czyli znowu spadek o 200. Wracam do Was.
Season 10 Hug GIF by Friends

I fell you..

My z mężem nie pijący (nie to, że nigdy nie piliśmy - starość). Dr w klinice powiedział, że powinnam pić czerwone wytrawne wino na endometrium. Średnio mi to szło. Argument? "a widziała pani, żeby patola miała problem z zachodzeniem w ciążę?
Czemu nie mam pomarańczy. 😔😔😔 Jak ja bym się napiła grzańca !!!

Z moim byłym okropnym w łóżku najdłuższy seks może trwał z 3 minuty. Zwykle minutę😖 Nigdy przy nim nie doszłam. Teraz najkrótszy seks z moim chłopem to 40 minut (nie liczę gry wstępnej) i zawsze dochodzę. Mój były nawet nie chciał iść do lekarza, on w ogóle myślał tylko o sobie nigdy nie było gry wstępnej, żadnego całowania nawet, nic. Byleby on sobie doszedł i od razu spanie.
Też uważam, że najgorszy sex to taki, gdy partnerowi nie zależy na przyjemności drugiej osoby. I fakt jest taki, że gdy mu zależy to rozmiar ma mniejsze znaczenie. Chociaz też trafiłam na takiego z mniejszym od średniej i słaby był ten seks po prostu. Ja lubię czasami na ostro i mocno więc z małym, tak się nie da. Moj na szczęście ma taki rozmiar, że przez 15 lat może do 3 razy nie doszłam, z przyczyn zewnętrznych a nie wynikających z rozmiaru.

Pozwolę sobie i się wtracę w rozmowę o penisach i seksie 😎😈

Uważam, że na seks nie składa się tylko wielkość penisa ale całość. I jednej może odpowiadać mniejszy penis, drugiej większy więc nie oceniałabym facetów i seksu przez pryzmat wielkości penisa (tak samo jak jeden facet lubi mniejsze piersi, a drugi wielkie 🤷🏻‍♀️).
Odnośnie udanego seksu liczy się też technika, namiętność, chęć, preferencje osób, no i my też w tym bierzemy udział.
Jedna woli szybki numerek z wielkim penisem, druga długi z mniejszym, trzecia woli anal, a czwarta wiązania 😈

No i nawet z jednym partnerem seks jest różny , raz lepszy, raz gorszy.

Dlatego nie rozumiem trochę porównywania penisów wśród facetów bo wielkość nie zawsze ma znaczenie. No a jeśli mówimy o partnerze na stałe to akurat penis ma mniejsze znaczenie niż charakter :)
Technika jest najważniejsza, chociaż ja najlepiej oceniam partnerów, którzy byli "średniakami", jak byl zbyt mały to brakowało jakiegoś flow, a jak za duży to też jakoś nie mógł się dobrze ułożyć 🤣 ale może to wciąż kwestia techniki, a nie rozmiaru, trudno powiedzieć 🤷‍♀️

Też uważam, że najgorszy sex to taki, gdy partnerowi nie zależy na przyjemności drugiej osoby. I fakt jest taki, że gdy mu zależy to rozmiar ma mniejsze znaczenie. Chociaz też trafiłam na takiego z mniejszym od średniej i słaby był ten seks po prostu. Ja lubię czasami na ostro i mocno więc z małym, tak się nie da. Moj na szczęście ma taki rozmiar, że przez 15 lat może do 3 razy nie doszłam, z przyczyn zewnętrznych a nie wynikających z rozmiaru.
Dokładnie! Ja też lubię mocno i ostro, a zwyczajnie mniejszy penis mnie nie satysfakcjonuje. Jak mi mój chłop powiedział, ile ma cm, to się wystraszyłam i myślałam, że będzie boleć, bo jednak jestem drobna, ale na szczęście nie boli, on mi wczoraj powiedział, że jego najbardziej podnieca przyjemność kobiety i nie rozumie, jak znajomi mu mówią, że oni to mogą z każdą, bez jakichkolwiek uczuć i tylko myśleć o tym, żeby im dobrze było, a nasz przyjaciel nam dwa razy w tygodniu mówi, jak to znowu z kolejną się przespał😖

Dziewczyny, czy spotkałyście się, żeby podwyższona temperatura i takie rozbicie jak przy przeziębieniu (ból głowy, pleclw, zmęczenie) mogły wskazywać na ciążę? Jestem taka rozwalona od wczoraj, normalnie dziś już bym się obudziła z katarem/bólem gardła/kaszlem a tu nic....
Test zaplanowany na jutro 😮‍💨

reklama
Z małym opóźnieniem, ale jestem :)
Moje dwie apki pokazują mi okres na wczoraj i na jutro, zrobiłam test w pt i był negatywny. Zrobię zatem jutro jeszcze raz - @Mademoiselle_Nika proszę o wpisanie na 4.12.

Co do penisów ;) Nieważna jest długość magicznej pałeczki, ale jej tajemna moc, jak mawiał mój matematyk z liceum 😂

@babielato_ gratulacje :)

Mam wynik. 3488 czyli znowu spadek o 200. Wracam do Was.
Bardzo mi przykro :(

Do góry