reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
generalnie w mojej opinie jak sę mówi o dużym penisie to w kontekście penisa we wzwodzie. To jak to, przy kolegach ze stawiał? 😂😂😂
Ja nie wiem, jak on to robi, ale wystarczy, że zdejmie majtki i mu stoi😂 on mi kiedyś mówił, że istnieją faceci co mają dużego w spoczynku i rośnie minimalnie we wzwodzie + twardnieje i tacy, że mają małe w spoczynku i dużo im rośnie w trakcie, ale czy to prawda to ja nie wiem XD koledzy jednak potwierdzili tę wersję.

Mój chłop w ogóle jest osobą, która się bardzo obnosi ze swoim przyrodzeniem, dla niego to jest duma, że żaden kolega takiego nie ma, kiedyś mi powiedział, że na jednej imprezie jak miał chyba z 18 lat tańczył nago na zewnątrz. Ostatnio wpadł na pomysł, że on by chciał zrobić odlew penisa🙉

Co znaczy pojęcie okropny w łóżku? 😁😅 Nie mam porównania proszę o przykłady 🤣🤣
Temat do rozmowy na niedzielny wieczór girls ☀️
ja miałam chłopa, który miał problemy z erekcją i nie potrafił się z przed sobą odo tego przyznać. Więc wymagał ode mnie, żebym sama się dotykała a on w tym czasie sobie stawiał, co trwało czasem bardzo długo.
Gdyby umiał się przyznać, ze ma problemy z erekcją i psozedł po pomoc, to bym słowa nie powiedziała. A coś takiego....
Wstyd mi jak to piszę. Wiem, ze miało być śmiesznie :p

Ja nie wiem, jak on to robi, ale wystarczy, że zdejmie majtki i mu stoi😂 on mi kiedyś mówił, że istnieją faceci co mają dużego w spoczynku i rośnie minimalnie we wzwodzie + twardnieje i tacy, że mają małe w spoczynku i dużo im rośnie w trakcie, ale czy to prawda to ja nie wiem XD koledzy jednak potwierdzili tę wersję.

Mój chłop w ogóle jest osobą, która się bardzo obnosi ze swoim przyrodzeniem, dla niego to jest duma, że żaden kolega takiego nie ma, kiedyś mi powiedział, że na jednej imprezie jak miał chyba z 18 lat tańczył nago na zewnątrz. Ostatnio wpadł na pomysł, że on by chciał zrobić odlew penisa🙉
ja mogę powiedzieć, że jest to prawda, że może z malucha w opadzie zrobić się gigant we wzwodzie... 😂

ja miałam chłopa, który miał problemy z erekcją i nie potrafił się z przed sobą odo tego przyznać. Więc wymagał ode mnie, żebym sama się dotykała a on w tym czasie sobie stawiał, co trwało czasem bardzo długo.
Gdyby umiał się przyznać, ze ma problemy z erekcją i psozedł po pomoc, to bym słowa nie powiedziała. A coś takiego....
Wstyd mi jak to piszę. Wiem, ze miało być śmiesznie :p
Z moim byłym okropnym w łóżku najdłuższy seks może trwał z 3 minuty. Zwykle minutę😖 Nigdy przy nim nie doszłam. Teraz najkrótszy seks z moim chłopem to 40 minut (nie liczę gry wstępnej) i zawsze dochodzę. Mój były nawet nie chciał iść do lekarza, on w ogóle myślał tylko o sobie nigdy nie było gry wstępnej, żadnego całowania nawet, nic. Byleby on sobie doszedł i od razu spanie.

Mój chłop był z naszą koleżanką i jej narzeczonym oglądać auto. Wrócił do domu z kwiatami, to sobie pomyślałam, że wczoraj kwiaty wyrzuciłam, to pewnie dlatego mi nowe kupił (kupuje mi co 2 tygodnie), a on mi mówi, że chłop od auta zerwał z dziewczyną, nie przyjęła kwiatów i dał koleżance, a ona kazała dać mi, jako wynagrodzenie, że długo czekałam😂

reklama
Do góry