reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
U mnie dzisiaj 11dpo, byłam pewna ze temperatura poszybuje dzisiaj w dół a tu niespodzianka. Na nowo rozbudziło to nadzieje ale niestety negatywny pink i one step dał z rana plaskacza w twarz na otrzeźwienie lepsze niż kawa 😅 jutro okres i zaczynamy znów od początku
Wiesz, że u mnie podobnie, byłam pewna temperatury w dół i plamień a tu w gorę, nie jakoś spektakularnie, więc trochę rozważałam czy iść po test i poszłam🙃 i negatywny 🫥😶🫣 szłam na paznokcie i nie wytrzymałam...ale lepiej wiedzieć niż rozpalać fałszywe nadzieje. I do @ 2 dni ponoć.

Załączniki

• Screenshot_20231204_120048_Flo.jpg
    Screenshot_20231204_120048_Flo.jpg
    122,8 KB · Wyświetleń: 77
  • Screenshot_20231204_120742_One UI Home.jpg
    Screenshot_20231204_120742_One UI Home.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 78
U mnie też 17dc o ja się zastanawiam czy była, czy jednak będzie 🤦🏻‍♀️ w poprzednim testy mnie oszukała i według tego co przyszedł okres musiała być 2 dni później 🤷🏻‍♀️
No właśnie. Ja nie robię testów, bo sobie to obiecałam do końca roku. Na początku roku jak bawiłam się paskami to miałam pik 16DC. A teraz znowu jeden cykl 33 dni, drugi 26. I bądź człowieku mądry :)
Ale wczoraj po sobie czułam, że jest po, bo szyjka twarda.
Za to ja od soboty drzemeczki w ciągu dnia. Dzisiaj spałam 9h. Obudziłam się o 8, jest 13 prawie, a ja już ziewam. 🤦‍♀️
Wy wiecie co dzieje się w mojej głowie? 😂🤡

reklama
No właśnie. Ja nie robię testów, bo sobie to obiecałam do końca roku. Na początku roku jak bawiłam się paskami to miałam pion 16DC. A teraz znowu jeden cykl 33 dni, drugi 26. I bądź człowieku mądry :)
Ale wczoraj po sobie czułam, że jest po , bo szyjka twarda.
Za to ja od soboty drzemeczki w ciągu dnia. Dzisiaj spałam 9h. Obudziłam się o 8, jest 13 prawie, a ja już ziewam. 🤦‍♀️
Wy wiecie co dzieje się w mojej głowie? 😂🤡
Nie, ale też tak czasem mam 😉 mi teraz jak się ziewa, to wychodzę na pole i odrazu się poprawia. Dziś tak tęskniłam że łopatowałam, a nie miałam co 🙈 tak sobie poprawiam żeby było że coś robię, a nie tylko stoję 😁

Do góry