Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie, sama muszę statystyki prowadzić. Jakieś tabelki. Nie ma kogoś kto moje serduszko statystyczne ukoi.@Avy gdzie nam się podziewasz?
Czyli nie tylko ja tęsknię za tabelkami i wykresami.Właśnie, sama muszę statystyki prowadzić. Jakieś tabelki. Nie ma kogoś kto moje serduszko statystyczne ukoi.
Wiesz, że u mnie podobnie, byłam pewna temperatury w dół i plamień a tu w gorę, nie jakoś spektakularnie, więc trochę rozważałam czy iść po test i poszłam i negatywny szłam na paznokcie i nie wytrzymałam...ale lepiej wiedzieć niż rozpalać fałszywe nadzieje. I do @ 2 dni ponoć.U mnie dzisiaj 11dpo, byłam pewna ze temperatura poszybuje dzisiaj w dół a tu niespodzianka. Na nowo rozbudziło to nadzieje ale niestety negatywny pink i one step dał z rana plaskacza w twarz na otrzeźwienie lepsze niż kawa jutro okres i zaczynamy znów od początku
U mnie też 17dc o ja się zastanawiam czy była, czy jednak będzie w poprzednim testy mnie oszukała i według tego co przyszedł okres musiała być 2 dni późniejMam 17 DC a jestem dziwna jakbym miała 27 DC.
Staraczkowa głowa zaczęła sobie wymyślać, że na pewno owulacja była wcześniej
No właśnie. Ja nie robię testów, bo sobie to obiecałam do końca roku. Na początku roku jak bawiłam się paskami to miałam pik 16DC. A teraz znowu jeden cykl 33 dni, drugi 26. I bądź człowieku mądryU mnie też 17dc o ja się zastanawiam czy była, czy jednak będzie w poprzednim testy mnie oszukała i według tego co przyszedł okres musiała być 2 dni później
Nie, ale też tak czasem mam mi teraz jak się ziewa, to wychodzę na pole i odrazu się poprawia. Dziś tak tęskniłam że łopatowałam, a nie miałam co tak sobie poprawiam żeby było że coś robię, a nie tylko stojęNo właśnie. Ja nie robię testów, bo sobie to obiecałam do końca roku. Na początku roku jak bawiłam się paskami to miałam pion 16DC. A teraz znowu jeden cykl 33 dni, drugi 26. I bądź człowieku mądry
Ale wczoraj po sobie czułam, że jest po , bo szyjka twarda.
Za to ja od soboty drzemeczki w ciągu dnia. Dzisiaj spałam 9h. Obudziłam się o 8, jest 13 prawie, a ja już ziewam.
Wy wiecie co dzieje się w mojej głowie?