reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Cudów nie ma końca laski. Jestem po USG, jest zarodek z serduszkiem. Niestety tętno jest na granicy prawidłowego, więc ze względu na to i na tą betę rokowania są kiepskie
A to nie jest tak, że serce na samym początku się rozkręca dopiero? Gdybyś w ogóle nie badała tej bety to pewnie taka byłaby opcja? Może warto zmienić laboratorium, bo wszystkie bety w tym samym miejscu robiłaś? Nie wiem jak ci pomóc, trudna i dziwna sytuacja 😢

Dobrze dziewczyny piszą, co z heparyną i acardem ? Może potrzebujesz większej dawki ?
Napiszę zaraz do lekarza i zapytam
A to nie jest tak, że serce na samym początku się rozkręca dopiero? Gdybyś w ogóle nie badała tej bety to pewnie taka byłaby opcja? Może warto zmienić laboratorium, bo wszystkie bety w tym samym miejscu robiłaś? Nie wiem jak ci pomóc, trudna i dziwna sytuacja 😢
Nie wiem kochana. Lekarka powiedziała, że jest na granicy bo mamy w tym momencie 100/min a powinno być powyżej 110/min. Myślę że zmiana laboratorium nic nie da, po prostu coś gdzieś jest nie tak i tyle. Aczkolwiek sama lekarka jest w szoku, nie potrafi tego wytłumaczyć i mówi że pierwszy raz się spotyka z taką sytuacją

Nie wiem kochana. Lekarka powiedziała, że jest na granicy bo mamy w tym momencie 100/min a powinno być powyżej 110/min. Myślę że zmiana laboratorium nic nie da, po prostu coś gdzieś jest nie tak i tyle. Aczkolwiek sama lekarka jest w szoku, nie potrafi tego wytłumaczyć i mówi że pierwszy raz się spotyka z taką sytuacją
Kurczę czyli nadal niewiadomo co dalej… współczuje i po cichu wciąż trzymam kciuki!

U mnie dzisiaj 11dpo, byłam pewna ze temperatura poszybuje dzisiaj w dół a tu niespodzianka. Na nowo rozbudziło to nadzieje ale niestety negatywny pink i one step dał z rana plaskacza w twarz na otrzeźwienie lepsze niż kawa 😅 jutro okres i zaczynamy znów od początku

Załączniki

• IMG_4038.jpeg
    IMG_4038.jpeg
    42,6 KB · Wyświetleń: 40

Najgorsze takie czekanie w zawieszeniu 😔 jeszcze w tym tygodniu idziesz na USG?

Najgorsze takie czekanie w zawieszeniu 😔 jeszcze w tym tygodniu idziesz na USG?
Tak. Miałam mieć w czwartek w końcu na NFZ, ale ta lekarka dzisiaj kazała mi przyjść w piątek. Więc się zastanawiam czy w ogóle jechać w ten czwartek czy odpuścić i pójść w piątek do tej którą zna już moją sytuację

reklama
Cudów nie ma końca laski. Jestem po USG, jest zarodek z serduszkiem. Niestety tętno jest na granicy prawidłowego, więc ze względu na to i na tą betę rokowania są kiepskie
Przypadek pewnie 1:1 000 000. Niezmiennie trzymam za Ciebie kciuki i rozkręcenie serca. W tej sytuacji to wszystko jest możliwe.
🤞
I tak jak pisze amusedxx byłabym na wszystkich możliwych wizytach, u co najmniej dwóch różnych lekarzy.

Do góry