reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Hej 🫠 jestem na bieżąco ze wszystkimi postami, @aurii_orelii powodzenia dzisiaj 🤞🏻🤞🏻
Dzisiaj mój dzień testowania, więc sikłam bez spiny. Wyszły takie czary jak na zdjęciach 😬
Byłam w labie, bo lekarz powiedział, że będzie chciał widzieć wyniki z krwi, żeby mi przepisać heparynę.
Czekam na wyniki jak na szpilkach.
Co za paradoks, jutro domówka, ja już kupiłam Martini Asti 🙈
Ekstra!!!!😍
Martini Asti wypijesz za rok😁

reklama
Jak Twoja opina na temat tej kliniki?
Wybraliście ją z jakiego powodu? Opinie, lekarz?
Po nowym roku będziemy się prawdopodobnie zastanawiać nad wyborem.
Masz jakieś doświadczenie z Parens?
Ja początkowo miałam Parensa na pierwszym miejscu (też mam blisko, mąż robił tam parę razy seminogram i miał wizytę u androloga i był zadowolony). Ale po przeczytaniu połowy Internetu i nieprzychylnych opinii raczej nie będę się decydować na nich. Na ten moment wybrałam Kr, na drugim miejscu F.M.

Ostatnia edycja:
Jak Twoja opina na temat tej kliniki?
Wybraliście ją z jakiego powodu? Opinie, lekarz?
Po nowym roku będziemy się prawdopodobnie zastanawiać nad wyborem.
Masz jakieś doświadczenie z Parens?
Mam porównanie z Parents w Rzeszowie. Miałam się przenieść do Parents w Krakowie ale z opini wynika, że też już lecą taśmowo. Dr Wyroba ma bardzo dobre opinie, klinika jest stosunkowo nowa więc też się bardzo starają. Miłe Panie w recepcji, lekarz a później panie położne dokładnie sprawdzają wyniki badań, wszystko sprawnie i przede wszystkim nie naciągają na kasę. Parens w Rzeszowie to totalne przeciwieństwo. Już od wejścia się odechciewalo kiedy witały zmęczone panie z pretensjonalnym wzrokiem. Mój dzisiaj docenił pokój, w którym oddawał nasienie. Piętro niżej, z dala od ludzi. W Rz taki pokój był zaraz za recepcją co było mega krępujące, słysząc hihotanie pracownic.

Mam porównanie z Parents w Rzeszowie. Miałam się przenieść do Parents w Krakowie ale z opini wynika, że też już lecą taśmowo. Dr Wyroba ma bardzo dobre opinie, klinika jest stosunkowo nowa więc też się bardzo starają. Miłe Panie w recepcji, lekarz a później panie położne dokładnie sprawdzają wyniki badań, wszystko sprawnie i przede wszystkim nie naciągają na kasę. Parens w Rzeszowie to totalne przeciwieństwo. Już od wejścia się odechciewalo kiedy witały zmęczone panie z pretensjonalnym wzrokiem. Mój dzisiaj docenił pokój, w którym oddawał nasienie. Piętro niżej, z dala od ludzi. W Rz taki pokój był zaraz za recepcją co było mega krępujące, słysząc hihotanie pracownic.
No to muszę poszukać ewentualnie w innym województwie, bo parens Rzeszów najbliżej moich stron, ale jak widać szkoda zachodu.

Ja początkowo miałam Parensa na pierwszym miejscu (też mam blisko, mąż robił tam parę razy seminogram i miał wizytę u androloga i był zadowolony). Ale po przeczytaniu połowy Internetu i nieprzychylnych opinii raczej nie będę się decydować na nich. Na ten moment wybrałam Krakovi, na drugim miejscu Fertility Macierzyństwo.
Ja mam do Krakowa prawie 150 km więc patrzyłam na opinie zarówno kliniki jak i lekarzy. A jakiego lekarza wybrałaś?

No to muszę poszukać ewentualnie w innym województwie, bo parens Rzeszów najbliżej moich stron, ale jak widać szkoda zachodu.
Nie nie tam absolutnie
No No No GIF

reklama
Do góry