reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny, ja dzisiaj testuje jak dzika. Zrobiłam 4 testy 🤨 i nie wiem czemu. Dojrzałam tam dziś miejsce po kresce testowej, która widziałam pod odpowiednim kątem i to raz na jakieś 10 razy jak na niego patrzyłam.
I teraz robię i wpatruję się jak durna w te białe testy, aż mi się w oczach mieni.

reklama
Dziewczyny, ja dzisiaj testuje jak dzika. Zrobiłam 4 testy 🤨 i nie wiem czemu. Dojrzałam tam dziś miejsce po kresce testowej, która widziałam pod odpowiednim kątem i to raz na jakieś 10 razy jak na niego patrzyłam.
I teraz robię i wpatruję się jak durna w te białe testy, aż mi się w oczach mieni.
Pokaż!

Tak już dawno. Teraz wstałam bo musiałam odespać emocje..nie bolało, o dziwo byłam mega spokojna. Nawet męża odesłałam bo się denerwował chłop i czekałam sama. Tak się zagadałam z lekarzem, że już w ogóle nie zauważyłam kiedy było po. Dwa pęcherzyki po 20 mm, endometrium 9,1 😁 i czuję mega ulgę psychiczną. Teraz czekam dwa tygodnie bo zivafert utrzymuje się u mnie 13 dni 😁
Trzymam kciuki, żeby wszystko się udało i skończyło pozytywnie 😍😍🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Załączniki

• IMG_20231230_215807.jpg
    IMG_20231230_215807.jpg
    277,3 KB · Wyświetleń: 124
Bo nic tam nie ma 😁
Nie przejmuj się, to nic dziwnego dla staraczki dopatrywanie się drugiej kreski, cienia albo cienia cieni cienia, też tak robiłam , ale minęły 2 lata i już przestałam. Może kiedyś jak przyjdzie nasz czas, pojawi się po prostu i nie będzie trzeba włączać flesza w telefonie rano siedząc na muszli i robić z siebie pajaca... wszystkim długo starającym tego życzę🙂

reklama
Do góry