reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Czasem człowiek najchętniej by tym wszystkim rzucił. A z drugiej strony pojawia się myśl, że jak się nie spróbuje kolejnego leczenia, pomysłu lekarza, to się nie dowiemy czy by zadziałało.
Co by się nie działo, to mamy tutaj małą grupę wsparcia ☺️ zawsze ktoś poda pomocną dłoń w gorszej chwili
O taaak❤️
Ja juz bym chciała sama podziałać, ale jednak co opinia lekarza to opinia. Zobaczyny, może coś nowego wymysli immuno. A ja w tym czasie zrobię te histero i biopsje. Jednak nadal będziemy próbować. Co ma być to i tak będzie 🤷‍♀️

Mi w obu ciążach pozno - 12 i 15 dpo. Ale też nie testuję jak dzika więc może były wcześniej 😉

Ja nie testowałam też jak dzika. Czekałam do dnia @ i rano testowałam. Ale... no właśnie przy ostatniej ciąży jak już znałam plan, leki itd testowałam jak poparzona wiedzac,że moge zobaczyć biel. I jakoś mnie tak ruszyło i 8dpo rano zrobiłam test, nie z pierwszego moczu co by było lepsze a drugiego. Wyszedł duch cienia, mąż nie widzial. A ja owszem, na kolejny dzień beta potwierdzona i od 10dpo ciemne krechy. Także u jednej będzie szybciej u innej nie.

A kto dzisiaj robił zastrzyk w ciężkich warunkach w kiblu w pracy po ciemku? 😃 Nie dość, że dostałam ten choojowy zivafert bo trzeba go rozrabiać we fiolkach, zmieniać igły co z moimi długimi pazurami i trzęsącymi się rękoma nie było łatwe to jeszcze jak już wbiłam igłę zgasło światło, które jest na czujnik a ja miałam ręce zajęte to robiłam na czuja aż tłok dojdzie do końca 😁🙆

Season 9 Nbc GIF by The Office
Brawo Ty 😁😁😁

Wiem ze ból piersi przed okresem to normalka, ale zdarza się może Wam tak ze boli tylko jedna piers? 😅 pare dni temu już mnie oba cycki bolały strasznie, potem przestały, a dzisiaj wieczorem lewy zaczął mnie tak naparzać znowu 🫣

Ale betę złapałaś 😱 supeeeerr!
Na pinku kreski wyszły? Czy inny test robiłaś?
Pink robiłam strumieniowy. No właśnie ta beta gdzieś z tyłu głowy mi nie daje spokoju, malusieńka mi się wydaje. Ale nic na ten moment nie zrobię, bo wyjechaliśmy i nie zmierzę drugi raz bety w tym samym labie. W innym nie chce, bo w razie gdyby wyszły cuda to będę się denerwować, że znowu nie wiadomo o co chodzi. Jakoś muszę wytrzymać do 2.01.
Myślicie że jest sens siknac na test jeszcze w niedzielę żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje ? Czy dać sobie spokój bo nie ma to sensu ?

reklama
Pink robiłam strumieniowy. No właśnie ta beta gdzieś z tyłu głowy mi nie daje spokoju, malusieńka mi się wydaje. Ale nic na ten moment nie zrobię, bo wyjechaliśmy i nie zmierzę drugi raz bety w tym samym labie. W innym nie chce, bo w razie gdyby wyszły cuda to będę się denerwować, że znowu nie wiadomo o co chodzi. Jakoś muszę wytrzymać do 2.01.
Myślicie że jest sens siknac na test jeszcze w niedzielę żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje ? Czy dać sobie spokój bo nie ma to sensu ?
Jest sens... Beta musi od czegoś zacząć, jutro powinna być wyższa, test powinnien wykryć ją, 3mam kciuki

Do góry