Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Ale betę złapałaś supeeeerr!Nie wiem co powiedzieć
Na pinku kreski wyszły? Czy inny test robiłaś?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale betę złapałaś supeeeerr!Nie wiem co powiedzieć
O taaakCzasem człowiek najchętniej by tym wszystkim rzucił. A z drugiej strony pojawia się myśl, że jak się nie spróbuje kolejnego leczenia, pomysłu lekarza, to się nie dowiemy czy by zadziałało.
Co by się nie działo, to mamy tutaj małą grupę wsparcia zawsze ktoś poda pomocną dłoń w gorszej chwili
Dziewczyny, czy to normalne, że na duphastonie mam samopoczucie zerowe? Głowa mnie boli, spać mi się chce strasznie. Tragedia. Jeszcze jakoś słabiej po tym widzę.
Mi w obu ciążach pozno - 12 i 15 dpo. Ale też nie testuję jak dzika więc może były wcześniej
Brawo TyA kto dzisiaj robił zastrzyk w ciężkich warunkach w kiblu w pracy po ciemku? Nie dość, że dostałam ten choojowy zivafert bo trzeba go rozrabiać we fiolkach, zmieniać igły co z moimi długimi pazurami i trzęsącymi się rękoma nie było łatwe to jeszcze jak już wbiłam igłę zgasło światło, które jest na czujnik a ja miałam ręce zajęte to robiłam na czuja aż tłok dojdzie do końca
Tak. Mnie zazwyczaj boli najpierw prawa, później obie i na końcu też tylko prawa.Wiem ze ból piersi przed okresem to normalka, ale zdarza się może Wam tak ze boli tylko jedna piers? pare dni temu już mnie oba cycki bolały strasznie, potem przestały, a dzisiaj wieczorem lewy zaczął mnie tak naparzać znowu
u mnie to zawsze w parze idzie wiec az się zmartwiłam. DziękiTak. Mnie zazwyczaj boli najpierw prawa, później obie i na końcu też tylko prawa.
Pink robiłam strumieniowy. No właśnie ta beta gdzieś z tyłu głowy mi nie daje spokoju, malusieńka mi się wydaje. Ale nic na ten moment nie zrobię, bo wyjechaliśmy i nie zmierzę drugi raz bety w tym samym labie. W innym nie chce, bo w razie gdyby wyszły cuda to będę się denerwować, że znowu nie wiadomo o co chodzi. Jakoś muszę wytrzymać do 2.01.Ale betę złapałaś supeeeerr!
Na pinku kreski wyszły? Czy inny test robiłaś?
Jest sens... Beta musi od czegoś zacząć, jutro powinna być wyższa, test powinnien wykryć ją, 3mam kciukiPink robiłam strumieniowy. No właśnie ta beta gdzieś z tyłu głowy mi nie daje spokoju, malusieńka mi się wydaje. Ale nic na ten moment nie zrobię, bo wyjechaliśmy i nie zmierzę drugi raz bety w tym samym labie. W innym nie chce, bo w razie gdyby wyszły cuda to będę się denerwować, że znowu nie wiadomo o co chodzi. Jakoś muszę wytrzymać do 2.01.
Myślicie że jest sens siknac na test jeszcze w niedzielę żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje ? Czy dać sobie spokój bo nie ma to sensu ?