reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Przykro mi, że musiałaś przez to wszystko przejść. Ale rozumiem, że miałaś już leki od immuno?
Taaak, co każda ciążę dokładali nowych... 🤷‍♀️
Powiem szczerze, że jak zajdziemy kolejny raz, to chyba nie wezmę econtronu. Mam tak zniszczoną cerę po nim (bulwy sine dosłownie wypełnione krwią) plus masakrycznie się po nim czuje. Może to minus, ale odkąd go biorę, to żadna ciąża się nie rozwinęła do serduszka. A bez tego dochodziliśmy do etapu serca w 1 i drugiej ciąży. Od trzeciej encontron i lipa, kończą się jeszcze przed rozwinięciem zarodka.

I jak wrażenia?
Spoko gość. Tyle mogę powiedzieć bo byłam u niego na jednej wizycie i monitoringu. Tłumaczy wszystko o co zapytam, nie spieszy się, pamięta o moich dolegliwościach, chorobach, można do niego zadzwonić o każdej porze. Opinie na znany lekarz ma bardzo dobre. Badania i resztę ogarniają położne przez co idzie bardzo sprawnie. Ogólnie klinika bardzo przyjemna. W klinice w Rzeszowie szło taśmowo, za każdym razem lekarz zapominał, że mam niedrożny jajowód i chciał inseminacje robić 🙄 a Panie w recepcji tragedia...

Taaak, co każda ciążę dokładali nowych... 🤷‍♀️
Powiem szczerze, że jak zajdziemy kolejny raz, to chyba nie wezmę econtronu. Mam tak zniszczoną cerę po nim (bulwy sine dosłownie wypełnione krwią) plus masakrycznie się po nim czuje. Może to minus, ale odkąd go biorę, to żadna ciąża się nie rozwinęła do serduszka. A bez tego dochodziliśmy do etapu serca w 1 i drugiej ciąży. Od trzeciej encontron i lipa, kończą się jeszcze przed rozwinięciem zarodka.
Niestety nie pomogę bo nie znam się na immunologii ale ty znasz siebie i swój organizm najlepiej. Będę Ci nadal mocno kibicować ✊😊

reklama
Do góry