reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Pink robiłam strumieniowy. No właśnie ta beta gdzieś z tyłu głowy mi nie daje spokoju, malusieńka mi się wydaje. Ale nic na ten moment nie zrobię, bo wyjechaliśmy i nie zmierzę drugi raz bety w tym samym labie. W innym nie chce, bo w razie gdyby wyszły cuda to będę się denerwować, że znowu nie wiadomo o co chodzi. Jakoś muszę wytrzymać do 2.01.
Myślicie że jest sens siknac na test jeszcze w niedzielę żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje ? Czy dać sobie spokój bo nie ma to sensu ?
Sikaj!😃

reklama
Dzień dobry dziewczęta..ja już w drodze do kliniki 😏 miłego dnia dla Was ❤️
Powodzonka! 🍀

Dziewczyny jak cykl jest bezowulacyjny to będzie on trwał tyle czasu co normalnie?
Kurczę czekam na okres, żeby zacząć brać leki i się doczekać nie mogę jak na złość 🥺
Przed badaniem hormonów też mi się kilka dni spóźnił, że ledwo z wizytą się wyrobiłam.

Powodzonka! 🍀

Dziewczyny jak cykl jest bezowulacyjny to będzie on trwał tyle czasu co normalnie?
Kurczę czekam na okres, żeby zacząć brać leki i się doczekać nie mogę jak na złość 🥺
Przed badaniem hormonów też mi się kilka dni spóźnił, że ledwo z wizytą się wyrobiłam.
U mnie przy bezowulacyjnym cyklu się wydłużyło z 29/30 dni na 40 dni. Samo krwawienie trwało tyle samo.

reklama
Do góry