reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Codziennie 😂 Ale jeśli wczoraj wieczorem to plamienie to implantacja a nie rozkręcający się okres to coś powinno wyjść jutro/pojutrze wieczorem.

Jeszcze mnie macica ciągnie cały dzień. Już nie bol jajników tylko ciągnięcie i wkręcam sobie chociaż miałam tego nie robić 🙄
Cholernie dobrze cię rozumiem. Trzymam kciuki aby to było to :)

Dziewczyny, a wiecie może co można poradzić na gęsty śluz nawet w dni płodne? W dni płodne ja nadal mam gesty „niepłodny” śluz, gesty jak krem nivea, miałam tak nawet w cyklu w którym zaszłam w ciążę… nie trafiłam jeszcze na kurze białko. 🥺

Dziewczyny, a wiecie może co można poradzić na gęsty śluz nawet w dni płodne? W dni płodne ja nadal mam gesty „niepłodny” śluz, gesty jak krem nivea, miałam tak nawet w cyklu w którym zaszłam w ciążę… nie trafiłam jeszcze na kurze białko. 🥺
Olej z wiesiołka i acc przy dniach płodnych ;)

Pij acc albo syrop flegamina do owulacji. Powinno pomoc

Wiesz co powiem ci ze w tym cyklu kupilam żel, który niby ma pH przyjazne dla plemnikow. I jeśli zaskoczyło to bym mu przypisała zasługę, bo mój śluz też wydawał mi się niezbyt płodny. Chociaż kupując te żele czułam się jak 🤡

reklama
Do góry