reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
to wszystko miało być inaczej. Miałam teraz robić testy i patrzeć na ciemniejacą kreskę. Powinnam kłaść męzowi pod choinką małe skarpetki. Powinnam się cieszyć i planować. A Ty czasem znów to samo, kolejne święta sama. Oddałabym wszystko, żeby nie chcieć dziecka. Non stop chce mi się płakać.
mocno przytulam i bardzo mi przykro 😥

Tak zrobiłam remanent w tych suplementach na ten miesiąc i widzę, że ciężkie działa wyciągam. 😅
Rano: probiotyk, kwas foliowy, DHA,
Wieczorem: oeparol, magnez, proszek z HL fertile me, probiotyk
Oleje z czarnuszki i lniany.
Zakwas z buraka.

Ja wszystko rano zawsze lykam i wieczorem tylko magnezem poprawiam poranna dawke 😂

Ja wszystko rano zawsze lykam i wieczorem tylko magnezem poprawiam poranna dawke 😂
No ja akurat mam probiotyk podzielony na taki na dzień i noc, a proszek z fertile me na w składzie melatoninę więc słabo tak rano wypić 😅 a zostały mi, bo nie brałam ich regularnie, jednak rozrobić proszek to więcej roboty niż łyknąć tabletkę. I postanowiłam, że go skończę :)

reklama
Do góry