reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

jestem po badaniu :) bolało mnie niemiłosiernie że aż łzy mi poleciały aż wstyd mi się zrobiło. Udrożniliśmy lewy jajnik z którego zawsze mam owulację, na początku nie chciał przejsc kontrast ale wkoncu przeszedł. Mówił że te 3 miesiące teraz są najważniejsze i najbardziej płodne. Jak dojdę do siebie to od razu się starać bo owu za jakieś +/- 4 dni. Mam nadzieję że w styczniu wysikam….
Tak, mi też ginekolog mówiła że pierwsze 3 miesiące są najważniejsze. A dużo ciąż ma z cyklu w którym była drożność. Miałaś stymulowany ten cykl i dostaniesz coś na pęknięcie pęcherzyka?

reklama
to wszystko miało być inaczej. Miałam teraz robić testy i patrzeć na ciemniejacą kreskę. Powinnam kłaść męzowi pod choinką małe skarpetki. Powinnam się cieszyć i planować. A Ty czasem znów to samo, kolejne święta sama. Oddałabym wszystko, żeby nie chcieć dziecka. Non stop chce mi się płakać.

reklama
Chyba tak zrobię, bo nie jestem pewna jak to wyjdzie. Lepiej prześledze. Mam 5 w domu, domówie resztę dzisiaj to przyjdzie po świętach :)

Dobrze pamiętam, że robimy wieczorem o stałej porze bez sikania 3 godziny?

Ja robię rano, nie z pierwszego sika. Jak pierwszy oddaje koło 6-7 to kolejny sik koło 9-10 już testowanko. Czytałam tylko że z pierwszego moczu się nie daje 🤔 No i robię 3x jak zaczyna ciemnieć. Rano, popołudniu i wieczorem by wyłapać pik

Do góry