reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
No ja akurat mam probiotyk podzielony na taki na dzień i noc, a proszek z fertile me na w składzie melatoninę więc słabo tak rano wypić 😅 a zostały mi, bo nie brałam ich regularnie, jednak rozrobić proszek to więcej roboty niż łyknąć tabletkę. I postanowiłam, że go skończę :)

No jak ma melatoninke to wiadomo. Ja pije z niemezem fertistim i robię taki poranny rytuał z suplami - rozrabiam prochy, przygotowuje tabsy i razem lykamy stukając się szklaneczkami 😂

Powtórzyłam test ovu i juz wartość spada...krotki pik i na to wszystko krótki sex, doslownie libido tak w górze, że 10 minut i już bylo po wszystkim 😆😁😄
W sumie dobrze, bo 2 ciasta mam a jeszcze paszteciki i 1 ciasto zostalo. No nie ma czasu na amory🤣😂
Wydaje mi się, że 10 min to i tak całkiem sporo 😉

to wszystko miało być inaczej. Miałam teraz robić testy i patrzeć na ciemniejacą kreskę. Powinnam kłaść męzowi pod choinką małe skarpetki. Powinnam się cieszyć i planować. A Ty czasem znów to samo, kolejne święta sama. Oddałabym wszystko, żeby nie chcieć dziecka. Non stop chce mi się płakać.
Bardzo mi przykro, że musisz tak cierpieć. To wszystko jest takie niesprawiedliwe.. Liczę, że jeszcze będziesz tulić swojego bobasa ❤️

Ja pamiętam, że wyłapałam ładnego pika. I udało się w tedy :) pewnie zwiększę częstotliwość jak zacznie ciemnieć.
Też fajnie bo w 16DC mam wizytę u swojej ginekolog to będę mogła podejrzeć co i jak :)
Ja robiłam ok 11, żeby nie z porannego i potem bez sikania 2/3h. Jak zaczęły ciemnieć to robiłam 2x, jeszcze ok 19. Zaczęłam zaraz po okresie, to był mój pierwszy raz i nie miałam pojęcia jak u mnie przebiega cykl. Dodatkowo po kp był jeszcze nieuregulowany.

U mnie śluz taki płodny się pojawił. A my dalej w trasie, już bliżej niż dalej. Już dawno nie było tak fajnie na a4 koło Krakowa. Zawsze tam testuję swoją cierpliwość.
Zapomniałam zabrać suplementy i witaminy....

reklama
Do góry