reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
My mieliśmy jutro jechać z Pomorza na Mazury ale mój niemaz się rozłożył i jak mu się trochę poprawi to pojedziemy dopiero w wigilię 🤦‍♀️ Już się stresuje droga, że będzie okropny ruch. Ale w sumie jutro byłoby pewnie podobnie
My jeździmy w Wigilię o 17 do moich rodziców 😁 jak ja kocham wtedy trasę 😍

Ja tam nawet nie poodkurzalam w domu na święta. Choinka jest, bez cukierków, jakoś tam mi się nie podoba. Na stroiki przyniosłam gałęzie, ale nie miałam kiedy zrobić. Więc na szybko jak bombelek drzemał to wsadziłam je w puste doniczki i posadziłam na krzaku po aniołku. Ale mam na wszystko już, wywalone. Od jakiegoś czasu okres świąteczny jest dla mnie super bo to dodatkowe dni wolne.

Ja już po IUI. 2h w klinice i po krzyku. Nie bolało w ogóle. Pęcherzyk w trakcie pękania więc zobaczymy. Generalnie cieszę się, ale humoru nie mam za dobrego. Wręcz popłakałam się w aucie, może to nerwy i stres. Ale spadek formy mam jakiś. Mój M mówi że on ma przeczucie że się uda. Chciałabym mieć taką.nadzieje jak on.

reklama
Ja już po IUI. 2h w klinice i po krzyku. Nie bolało w ogóle. Pęcherzyk w trakcie pękania więc zobaczymy. Generalnie cieszę się, ale humoru nie mam za dobrego. Wręcz popłakałam się w aucie, może to nerwy i stres. Ale spadek formy mam jakiś. Mój M mówi że on ma przeczucie że się uda. Chciałabym mieć taką.nadzieje jak on.
Ciężko być czasem dobrej myśli. Dobrze, że partner dodaje Ci otuchy. No i my wszystkie ściskamy kciuki 🤞🏻

Do góry