dosiasamosia
Fanka BB :)
tak tak chodziło o jajowódtrzymam kciuki, zeby po drożności zaskoczyło
Ps. udrożnili jajowód, nie jajnik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak tak chodziło o jajowódtrzymam kciuki, zeby po drożności zaskoczyło
Ps. udrożnili jajowód, nie jajnik
Ja byłam w Rossmanie i myślę....a może sobie kupię jakiś test na niedzielę i zapomniałam także nadal mam jeden i sikam jak wrocę po świętachA ja byłam dzisiaj w rossmanie z listą zakupów i nie kupiłam żadnego testu
My jeździmy w Wigilię o 17 do moich rodziców jak ja kocham wtedy trasęMy mieliśmy jutro jechać z Pomorza na Mazury ale mój niemaz się rozłożył i jak mu się trochę poprawi to pojedziemy dopiero w wigilię Już się stresuje droga, że będzie okropny ruch. Ale w sumie jutro byłoby pewnie podobnie
My jeździmy w Wigilię o 17 do moich rodziców jak ja kocham wtedy trasę
Ciężko być czasem dobrej myśli. Dobrze, że partner dodaje Ci otuchy. No i my wszystkie ściskamy kciukiJa już po IUI. 2h w klinice i po krzyku. Nie bolało w ogóle. Pęcherzyk w trakcie pękania więc zobaczymy. Generalnie cieszę się, ale humoru nie mam za dobrego. Wręcz popłakałam się w aucie, może to nerwy i stres. Ale spadek formy mam jakiś. Mój M mówi że on ma przeczucie że się uda. Chciałabym mieć taką.nadzieje jak on.