reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
My mieliśmy jutro jechać z Pomorza na Mazury ale mój niemaz się rozłożył i jak mu się trochę poprawi to pojedziemy dopiero w wigilię 🤦‍♀️ Już się stresuje droga, że będzie okropny ruch. Ale w sumie jutro byłoby pewnie podobnie

I jak u ciebie po badaniu? 🙂
jestem po badaniu :) bolało mnie niemiłosiernie że aż łzy mi poleciały aż wstyd mi się zrobiło. Udrożniliśmy lewy jajnik z którego zawsze mam owulację, na początku nie chciał przejsc kontrast ale wkoncu przeszedł. Mówił że te 3 miesiące teraz są najważniejsze i najbardziej płodne. Jak dojdę do siebie to od razu się starać bo owu za jakieś +/- 4 dni. Mam nadzieję że w styczniu wysikam….

jestem po badaniu :) bolało mnie niemiłosiernie że aż łzy mi poleciały aż wstyd mi się zrobiło. Udrożniliśmy lewy jajnik z którego zawsze mam owulację, na początku nie chciał przejsc kontrast ale wkoncu przeszedł. Mówił że te 3 miesiące teraz są najważniejsze i najbardziej płodne. Jak dojdę do siebie to od razu się starać bo owu za jakieś +/- 4 dni. Mam nadzieję że w styczniu wysikam….
trzymam kciuki, zeby po drożności zaskoczyło :)

Ps. udrożnili jajowód, nie jajnik :)

reklama
Do góry