reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
apteka i test o czułości 10 :)

Jak chciałam raz taki kupić, to babka była zniesmaczona, że skąd ona ma wiedzieć jaką czułość. Jak ciąża będzie to wykryje…
Dała mi jakiś firmy krzak, pamiętam, że betę już miałam dosyć sporą, bo następnego dnia z krwi mi wyszło 300 coś, a ten jej test był negatywny 🤡

U mnie w grudniu to przewiduję krotszy cykl, dzisiaj pik 15 dc a zawyczaj 17,18 - horieny mi się sprawdziły, szkoda ze dopiero teraz- po 2 latach zdecydowałam się na najtańsze testy ovu😄 A z mężem rano spina i aktualnie jestem obrażona i miał być dzień bez seksu więc nie wiem czy wykorzystam szanse w tym cyklu. Jutro, pojutrze i popojutrze już w gościach, to nie przewiduję seksów żadnych. Dziś ostatnia szansa.🫠

Załączniki

• Screenshot_20231222_120412_Premom.jpg
    Screenshot_20231222_120412_Premom.jpg
    69,4 KB · Wyświetleń: 51
  • Screenshot_20231222_120458_Premom.jpg
    Screenshot_20231222_120458_Premom.jpg
    135,5 KB · Wyświetleń: 51
U mnie w grudniu to przewiduję krotszy cykl, dzisiaj pik 15 dc a zawyczaj 17,18 - horieny mi się sprawdziły, szkoda ze dopiero teraz- po 2 latach zdecydowałam się na najtańsze testy ovu😄 A z mężem rano spina i aktualnie jestem obrażona i miał być dzień bez seksu więc nie wiem czy wykorzystam szanse w tym cyklu. Jutro, pojutrze i popojutrze już w gościach, to nie przewiduję seksów żadnych. Dziś ostatnia szansa.🫠
no weź idź go przeproś 😂😂😂😂

no weź idź go przeproś 😂😂😂😂
No weź, to on musiał mnie... i tylko opublikowałam post a mąż wrocił właśnie, wszedł do kuchni, objął mnie, pocałował i przeprosił za poranne zachowanie. A u mnie odrazu usmiech od ucha do ucha i tak to wygląda, jak to nie jest miłość to nie wiem co nią jest. Jest szczęściarzem, że ma mnie. 😄😁😆

ja od 1 grudnia już zarzucam świąteczne łaszki😎 zaczynając od świątecznych skarpetek, nawet gin na moni miał
Skarpetki w renifery 😎
Poduchy i choinka stoją od 6.12 a i pościel kupiłam rok temu, ciemno zielona ze słodkimi głowami reniferów🥹 pościel mam z homli :)
Ja jeszcze nawet choinki nie mam 😂 a ze świątecznych rzeczy mam tylko girlandę świetlną na oknach i jedną dekorację na stole 🙈

Takie grube dziś 3 dzień. Wcześniej były tylko cienkie albo po jakieś 3-4 kreski na każdym teście. Potem chyba pójdę do drugiego rossmanna i najwyżej kupię pinka. Ale brzuch już mnie boli okresowo, więc może dostanę okres do tego czasu.
osobiście uważam i widziałam tu na forum, że beta na początku zapitala więc kreski dość szybko ciemnieją i są co raz bardziej widoczne.
Skoro u ciebie też ciemnieją (tak rozumiem) to może zamiast testów beta? Może to jakiś biochem? 🤔

reklama
Do góry