Owca91
Moderator
Albo masz jakieś takie z dupy coś....albo jednak implantacja
No albo to albo to, zobaczymy jutro albo pojutrze. Albo 27 grudnia bo wtedy mam dostać okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo masz jakieś takie z dupy coś....albo jednak implantacja
Ja już rozpoczynam dzisiaj święta - mam wolne aż do 2 stycznia. Bluza świąteczna ubrana, kolorowe skarpetki także są. Świąteczna składanka gra w tle.
Dzisiaj wysikałam już totalną biel, 10 dni po OVI, 9 dni po IUI. Od jutra już sikanie na poważnie wesołych świąt!!
A robiłaś inny tylko o czułości 10?Ale te testy mnie denerwują. Mogłaby ta kreska ciemnieć, a ciągle mam te cienieDziś lub jutro okres.
Nie, pinków nie ma w rossmannie dalej, jak nie dostanę okresu jutro to zrobię, a tak to nie widzę za bardzo sensu, bo te kreski ewidentnie są fałszywe.A robiłaś inny tylko o czułości 10?
Może faktycznie trafiła Ci się jakaś felerna partia tych testów.
Choć trzymam kciuki żeby to były podwójnie prawdziwe kreski
Jakby co w hebe też są pinkiNie, pinków nie ma w rossmannie dalej, jak nie dostanę okresu jutro to zrobię, a tak to nie widzę za bardzo sensu, bo te kreski ewidentnie są fałszywe.
Nie ma u mnie hebe, niestetyJakby co w hebe też są pinki
A jakiś w aptece?Nie, pinków nie ma w rossmannie dalej, jak nie dostanę okresu jutro to zrobię, a tak to nie widzę za bardzo sensu, bo te kreski ewidentnie są fałszywe.
apteka i test o czułości 10Nie ma u mnie hebe, niestety