LadyCaro
Fanka BB :)
dokładnie tak jestHaha racja Twój to nawet na drabinę pewnie nie musi wychodzić tylko ręce w górę wyciągnie i zawiesi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie tak jestHaha racja Twój to nawet na drabinę pewnie nie musi wychodzić tylko ręce w górę wyciągnie i zawiesi
ja od 1 grudnia już zarzucam świąteczne łaszki zaczynając od świątecznych skarpetek, nawet gin na moni miałJa już rozpoczynam dzisiaj święta - mam wolne aż do 2 stycznia. Bluza świąteczna ubrana, kolorowe skarpetki także są. Świąteczna składanka gra w tle.
Dzisiaj wysikałam już totalną biel, 10 dni po OVI, 9 dni po IUI. Od jutra już sikanie na poważnie wesołych świąt!!
Albo masz jakieś takie z dupy coś....albo jednak implantacjaTeż jestem 8dpo i też biało u mnie. Ale wszystko ustało, ani boli jajników ani plamienia
My tez jutro jedziemy, ale 3,5 h i na miejscu. Dziś robię ciasta i paszteciki a zebrać dotąd się nie mogęJutro jedziemy do moich rodziców. Czeka nas jakieś 7-8 godzin jazdy, a ma padać śnieg
Będzie dobrze!Pomyśl sobie, że cokolwiek wyjdzie to jesteś zawsze krok do przodu i wiesz co robić dalejDziewczyny, trzymajcie kciuki! Dzisiaj o 13.40 mam drożność jajowodów i strasznie się boję że przepłaczę święta wynikiem…
I mam nadzieję, że dopisze więcejWgl. Mamy 8 butelek na pierwszej stronie