Owca91
Moderator
Dzisiaj jestem 8 dpo wg aplikacji, zrobiłam test, nawet chujocienia nie ma…
Też jestem 8dpo i też biało u mnie. Ale wszystko ustało, ani boli jajników ani plamienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj jestem 8 dpo wg aplikacji, zrobiłam test, nawet chujocienia nie ma…
Też jestem 8dpo i też biało u mnie. Ale wszystko ustało, ani boli jajników ani plamienia
Ja jeszcze mam nadzieję, że coś wysikam w niedzielę, że jeszcze za wcześnie. Poprzednia ciąża właśnie mi wyszła 11dpo. A tak wcześniej testowałam i nic
Trzymam kciuiki!!Ja już rozpoczynam dzisiaj święta - mam wolne aż do 2 stycznia. Bluza świąteczna ubrana, kolorowe skarpetki także są. Świąteczna składanka gra w tle.
Dzisiaj wysikałam już totalną biel, 10 dni po OVI, 9 dni po IUI. Od jutra już sikanie na poważnie wesołych świąt!!
To już za chwilkę też będziesz mogła odpoczywać Uwielbiam świąteczne poduchy!!! ale marzy mi się też kołdra świąteczna do sypialni - będę polować na przecenie po świętach na następny rok #cebulaTrzymam kciuiki!!
Ja już tylko dziś praca a potem wolne do 3 stycznia! Wczor3aj przyszły jeszcze poszewki świąteczne na poduchy na kanape i też zaczynam święta
ja myślę o jakimś śwkiątecznym kocu chciałam też zasłony, ale nie ma nerwów na zmianęTo już za chwilkę też będziesz mogła odpoczywać Uwielbiam świąteczne poduchy!!! ale marzy mi się też kołdra świąteczna do sypialni - będę polować na przecenie po świętach na następny rok #cebula
#kochampromki
Koc super pomysł! Ale zasłony… hell no. Kto by je wieszał? Znając mnie to bym ich nie ściągnęła potem do wakacjija myślę o jakimś śwkiątecznym kocu chciałam też zasłony, ale nie ma nerwów na zmianę
no... Stary?Koc super pomysł! Ale zasłony… hell no. Kto by je wieszał? Znając mnie to bym ich nie ściągnęła potem do wakacji
Haha racja Twój to nawet na drabinę pewnie nie musi wychodzić tylko ręce w górę wyciągnie i zawiesino... Stary?