reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

A mi chyba rozkręca się okres...
Od trzech dni nawala mnie podbrzusze jak na okres a przed chwilą jak poszłam do łazienki to na papierze brązowy pas jak przed okresem :( Podcierałam się kilka razy i ciągle brązowe upławy.
Jeśli przyjdzie do mnie okres 7dpo to mój cykl całkowicie się rozjechał

o_O
7 dni ? 🤔🤔🤔 Hmmm.... Czekam na rozwój wydarzeń 🙈

reklama
Tak, miałyśmy razem pik ^^ I od 3 dni właśnie mam takie bóle jak owulacyjne/przedokresowe bo u mnie są praktycznie takie same. No i gdyby nie to plamienie obecnie to bym dalej miała nadzieję ale raczej to rozkręcający się okres :( Na implantacyjne są za obfite z tego co czytałam na forum
Na implantacje czasami może się trafić i chwilowe krwawienie jak trafi na jakieś malutkie naczynko 🤷 ja tam czekam. Wszystkie widzę, kilka dni po owulacji jakieś bóle 🙈 ale mnie spięło z biodrowo-lędźwiowego 🤷

7 dni ? 🤔🤔🤔 Hmmm.... Czekam na rozwój wydarzeń 🙈

Tak, dziś ogólnie czuje się okropnie. Bolały mnie jajniki, głowa, byłam pol dnia senna, odpadłam koło 17 na godzinna drzemkę, ciągle czuje jakby było mi ciepło ale gorączki nie mam 🙄 Zwalam te objawy na niż który szaleje nad Pomorzem.
Włożyłam tampon i teraz jak się myłam przed snem to też był lekko brazowy i była czerwona nitka z jakimś malutkim brązowym skrzepem, więc obstawiam ten zasrany okres. O dziwo jak przyszło plamienie to bol jajników zniknął za to przyszło pieczenie jakby w środku przy jajnikach 🤦‍♀️ Niby 7 dni do okresu wg appki ale kto wie jak mój organizm sobie te cykle ustawia po odstawieniu antykonceptow. I czy jak miałam 3 cykle w miarę regularne po 30-31 dni tak teraz nie dowali jakiegoś combo. Ogólnie ciężko mi uwierzyć ze to mogło być plamienie implantacyjne bo było tego sporo i nastawiam się na rozkręcenie okresu na dniach. Zastanawia mnie tylko czy jak dwa dni temu miałam progesteron 14 to mógł tak szybko spaść żeby zaczal się okres I to jedyna rzecz która w głowie mi włącza nadzieję, że może jednak coś zaskoczyło..

Załączniki

• 8b0abf99-2699-47c6-99cd-5fa370a4558c.jpeg
    8b0abf99-2699-47c6-99cd-5fa370a4558c.jpeg
    35,9 KB · Wyświetleń: 60
Na implantacje czasami może się trafić i chwilowe krwawienie jak trafi na jakieś malutkie naczynko 🤷 ja tam czekam. Wszystkie widzę, kilka dni po owulacji jakieś bóle 🙈 ale mnie spięło z biodrowo-lędźwiowego 🤷

No właśnie też czytałam że nawet i okres przychodzi ale u mnie w pierwszej ciąży nic takiego nie było. A i dziś mi macica musowala! Takie dziwne to było że aż zastygłam wsłuchując się w ciało czy to nie jelita czasem 🤣🤣 Ale ewidentnie to było bulgotanie nisko

reklama
Do góry