reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

test sprzed chwili nie pozostawia wątpliwości
1703191797837.png

reklama
To jest pokłosie zamówienia przypraw w ilości hurtowej tj w opakowaniach od 100g-1kg
Opakowanie suszonej włoszczyzny, ok 250g
6 łyżeczek kurkumy
5 łyżeczek granulowanego czosnku
2 łyżeczki curry
2-4 łyżeczki Bazyli
2-3 łyżeczki oregano
1-2 łyżeczek lubczyku
80 g soli
1 pokruszony grzybek suszony
Wszystko do blendera/thermomixa/ lidlomixa co tam masz
Wysokie obroty około 20-30 sekund.
wychodzi pyszna, aromatyczna. Dodaje 1-2 łyżek na duży gar rosołu i jest idealnie 👌

Dziękuję pięknie, a zrobie, spróbuję 😁❤️

A mi chyba rozkręca się okres...
Od trzech dni nawala mnie podbrzusze jak na okres a przed chwilą jak poszłam do łazienki to na papierze brązowy pas jak przed okresem :( Podcierałam się kilka razy i ciągle brązowe upławy.
Jeśli przyjdzie do mnie okres 7dpo to mój cykl całkowicie się rozjechał

o_O

Nie miałaś razem ze mną, 13.12 PIKa? Ty chyba rano, a ja wieczorem. Chyba że Cię pomyliłam!
Ja natomiast mam bóle jajnika, jakbym znowu miała mieć owulację, (a tydzień temu już miałam takie typowe owulacyjne bóle) także jestem in shock 🤯
Jutro mam wizytę u ginekologa, chciałam skonsultować tą moją mutacje, przy okazji niech sprawdzi czy wszystko okej i czy ta owulacja była bo to są jaja jakieś

Dziękuję pięknie, a zrobie, spróbuję 😁❤️

Nie miałaś razem ze mną, 13.12 PIKa? Ty chyba rano, a ja wieczorem. Chyba że Cię pomyliłam!
Ja natomiast mam bóle jajnika, jakbym znowu miała mieć owulację, (a tydzień temu już miałam takie typowe owulacyjne bóle) także jestem in shock 🤯
Jutro mam wizytę u ginekologa, chciałam skonsultować tą moją mutacje, przy okazji niech sprawdzi czy wszystko okej i czy ta owulacja była bo to są jaja jakieś

Tak, miałyśmy razem pik ^^ I od 3 dni właśnie mam takie bóle jak owulacyjne/przedokresowe bo u mnie są praktycznie takie same. No i gdyby nie to plamienie obecnie to bym dalej miała nadzieję ale raczej to rozkręcający się okres :( Na implantacyjne są za obfite z tego co czytałam na forum

reklama
Do góry