reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
W moim rodzinnym mieście są takie domki mini, baraki na to zawsze mówiliśmy. Mieszka tam dużo alkoholików, narkomanów i dużo niepełnosprawnych umysłowo osób. Jednej alkoholiczce, niepełnosprawnej umysłowo zabrali w ciągu 4 lat troje dzieci, moja mama mówiła, że nawet więcej we wcześniejszych latach, ale o tylu wiem osobiście. Te domki są jakieś 200 metrów od komendy policji i bloku moich rodziców przy okazji. W śmietniku pod blokiem moich rodziców uprawiała seks z bezdomnym w zaawansowanej ciąży, upojona alkoholem i zgarnęła ich policja. Inna alkoholiczka stamtąd ma trzy razy bliźniaki rok po roku. Ja nie wiem, jak to jest możliwe, że kobiety, które wcale o siebie nie dbają mają tyle dzieci, a jak ktoś robi wszystko, co tylko się da to los jest okrutny.
Brzmi to jakby opowiadała o moim rodzinnym mieście 😁

W moim rodzinnym mieście są takie domki mini, baraki na to zawsze mówiliśmy. Mieszka tam dużo alkoholików, narkomanów i dużo niepełnosprawnych umysłowo osób. Jednej alkoholiczce, niepełnosprawnej umysłowo zabrali w ciągu 4 lat troje dzieci, moja mama mówiła, że nawet więcej we wcześniejszych latach, ale o tylu wiem osobiście. Te domki są jakieś 200 metrów od komendy policji i bloku moich rodziców przy okazji. W śmietniku pod blokiem moich rodziców uprawiała seks z bezdomnym w zaawansowanej ciąży, upojona alkoholem i zgarnęła ich policja. Inna alkoholiczka stamtąd ma trzy razy bliźniaki rok po roku. Ja nie wiem, jak to jest możliwe, że kobiety, które wcale o siebie nie dbają mają tyle dzieci, a jak ktoś robi wszystko, co tylko się da to los jest okrutny.
Okropne to jest. a najgorsze jest to, jaka przyszłość czeka te dzieci 😭

Ja znam przypadek gdzie jakiś konował wmówił młodej lasce, że jest bezpłodna 🙃 przestała się w takim razie zabezpieczać i jak można się domyślić, długo na wpadkę nie trzeba było czekać

reklama
@nieznośne_poplątanie gdzie jesteś, że Cię nie ma i nie meldujesz co najchętniej zeżarłabyś na święta? 😃
Dzięki za pamięć! Ostatnio dużo mam na głowie, do tego dużo pracy i przesyt staraniami. I takim oto sposobem jest mnie tu mało. Ostatnio zaczęłam malować po numerach żeby wyłączyć głowę i doszłam do wniosku, że to super sprawa, bo rzeczywiście skupiam się tylko na malowaniu i mogę uciec od natłoku myśli. :D
Na święta to ja akurat zawsze objadam się karpiem, amurem i makówką. 🤤 U mnie np. nigdy nie było kapusty z grochem, bigosu na stole wigilijnym. Zawsze jest zupa rybna (🤢), barszcz z uszkami, 2-3 rodzaje ryby, ryba po grecku, sałatka pod pierzynką, sałatka jarzynowa, makówki, mnóstwo bakalii, owoce, a na dobitkę dojadamy opłatki z miodem. :D Kompot zwykły, bo z suszu nikt nie chce pić. 😅

Do góry