Motylkowa!
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj 7 dni od podania ovi i dalej cień na teście. Ciekawe ile jeszcze będzie się utrzymywać w organizmie…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brzmi to jakby opowiadała o moim rodzinnym mieścieW moim rodzinnym mieście są takie domki mini, baraki na to zawsze mówiliśmy. Mieszka tam dużo alkoholików, narkomanów i dużo niepełnosprawnych umysłowo osób. Jednej alkoholiczce, niepełnosprawnej umysłowo zabrali w ciągu 4 lat troje dzieci, moja mama mówiła, że nawet więcej we wcześniejszych latach, ale o tylu wiem osobiście. Te domki są jakieś 200 metrów od komendy policji i bloku moich rodziców przy okazji. W śmietniku pod blokiem moich rodziców uprawiała seks z bezdomnym w zaawansowanej ciąży, upojona alkoholem i zgarnęła ich policja. Inna alkoholiczka stamtąd ma trzy razy bliźniaki rok po roku. Ja nie wiem, jak to jest możliwe, że kobiety, które wcale o siebie nie dbają mają tyle dzieci, a jak ktoś robi wszystko, co tylko się da to los jest okrutny.
U mnie dość długo się utrzymuje i nie ma reguły raz było to 10 dni, a raz 14 :/U mnie dzisiaj 7 dni od podania ovi i dalej cień na teście. Ciekawe ile jeszcze będzie się utrzymywać w organizmie…
14?! Jeju ciekawe od czego to zależy.U mnie dość długo się utrzymuje i nie ma reguły raz było to 10 dni, a raz 14 :/
Nie mam pojęcia raz nawet miałam tak, że pokazał mi się już biały test po czym na następny dzień rano miałam kreskę. Pobiegłam na Betę uradowana i okazało się że klops. Nie wiem czy to był felerny test czy ovitrelle...14?! Jeju ciekawe od czego to zależy.
Okropne to jest. a najgorsze jest to, jaka przyszłość czeka te dzieciW moim rodzinnym mieście są takie domki mini, baraki na to zawsze mówiliśmy. Mieszka tam dużo alkoholików, narkomanów i dużo niepełnosprawnych umysłowo osób. Jednej alkoholiczce, niepełnosprawnej umysłowo zabrali w ciągu 4 lat troje dzieci, moja mama mówiła, że nawet więcej we wcześniejszych latach, ale o tylu wiem osobiście. Te domki są jakieś 200 metrów od komendy policji i bloku moich rodziców przy okazji. W śmietniku pod blokiem moich rodziców uprawiała seks z bezdomnym w zaawansowanej ciąży, upojona alkoholem i zgarnęła ich policja. Inna alkoholiczka stamtąd ma trzy razy bliźniaki rok po roku. Ja nie wiem, jak to jest możliwe, że kobiety, które wcale o siebie nie dbają mają tyle dzieci, a jak ktoś robi wszystko, co tylko się da to los jest okrutny.
a co jej było według niego, że bezpłodna?Ja znam przypadek gdzie jakiś konował wmówił młodej lasce, że jest bezpłodna przestała się w takim razie zabezpieczać i jak można się domyślić, długo na wpadkę nie trzeba było czekać
Nie mam pojęcia co jej nagadał, że uwierzyłaa co jej było według niego, że bezpłodna?
Dzięki za pamięć! Ostatnio dużo mam na głowie, do tego dużo pracy i przesyt staraniami. I takim oto sposobem jest mnie tu mało. Ostatnio zaczęłam malować po numerach żeby wyłączyć głowę i doszłam do wniosku, że to super sprawa, bo rzeczywiście skupiam się tylko na malowaniu i mogę uciec od natłoku myśli.@nieznośne_poplątanie gdzie jesteś, że Cię nie ma i nie meldujesz co najchętniej zeżarłabyś na święta?